Hey! Fii atent aici! Nu îţi recomand să descarci nimic de pe site-urile alea! Ce se află în acele descărcări sunt doare KeyLoggere, Virusuri si porcării! Şi nu ai cum să scapi de ea. Fundiţă? :'D
Pai si unde mai gasesc eu hack pentru darkorbit?
Hey! Nu există Hack la DarkOrbit! Ce vezi tu pe Internet, sunt doar falsificări! Şi eu am incercat să creez unul, şi nu am reuşit.Mai bine joacă cinstit, ai să vezi că într-o zi o să ai tu un noroc mare cît China! Baftă la joc! Fundiţă la răspunsul anterior?
Nu cred ca poti, am vrut sa descarc un hack pentru asta dar...imi aparea "Complete a survey to continue" :@.
Ai grija cand faci un survey ca poate fii FAKE!
Poti scapa de ea cu un "surveyremover", dar care si pentru ala, la randul lui trebuie sa platesti. In concluzie, ce cauti tu, fara bani nu poti obtine, ori ca este un cod, un hack, orice . Survey-urile sunt facute pentru a face bani, introduci numarul de telefon, accepti o prostie de cod apoi o sa vezi cost suplimentar!
Poti scapa de ea doar dupa ce completezi o de aia... dar trebuie sa ai credit pe tel pentru a trimite mesajul
A incercat un prieten si i-a venit o gramada de plata si tot nu a reusit sa descarce
NitaLoredanaFlorentina întreabă: