anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Vreau sa fac o comanda prin Posta Romana în zilele următoare și vreau sa știu niște lucruri.
Recent mi-am mutat domiciliul, însă în buletinul meu a rămas adresa veche, încă nu am apucat sa-l schimb. Când dau comanda, la ce Posta îmi va veni? Pot alege eu posta? Sau va veni la oficiul postal de care aparțin în buletin?
Mulțumesc anticipat!

2 răspunsuri:
| Sebastian_Lepadatu_1975 a răspuns:

Poți să faci comandă, dar la adresă treci cu post restant. Treci un Oficiu pe care il stii tu ca e mai aproape de tine, chiar poti sa te duci la posta sa intrebi ce numar are! Dar e indicat sa treci pe adresa la post restant si cnp tau. Totul o sa fie ok! lucrez in domeniu.

| mihai69 a răspuns:

Va veni la orice adresă declari când faci comanda. Problema ta va fi la ridicarea coletului - funcționarii de la onor Poșta Română nu eliberează trimiterile poștele decât destinatarului trecut pe colet / plic, cu condiția ca datele din cartea de identitate să coincidă cu ceea ce scrie și pe trimiterea poștală. Altfel, nu vezi un capăt de ață de la ei.
Dacă vrei să primești un colet la altă adresă decât cea din C.I., vezi ce oficiu poștal ai mai aproape de tine și cere să îți fie livrat la Post Restant, la acel oficiu.
Din păcate, unii vânzători nu acceptă livrare la Post Restant - așa că rămâne doar varianta folosirii adresei din C.I.