Vreau sa-mi cumpar un laptop si la frecventa procesor scrie 1.8 Ghz dar mai jos imi arata si frecventa maxima 2.7 Ghz. Deci laptopul are 1.8 Ghz si pot eu sa imi fac upgrade la el? Sau de exemplu daca un joc sau program cere mai mult de 1. 8ghz imi ruleaza sau nu?
Pentru a răspunde la o întrebare trebuie să ai cont pe TPU.ro
Utilizatorii cu email-ul neconfirmat nu pot posta mai mult de 5 răspunsuri pe zi şi nu mai mult de 10 în total. Pentru a retrimite email-ul de confirmare click aici
Utilizatorul care a pus această întrebare te ignoră. Nu poţi să mai interacţionezi.
Utilizatorul care a pus această întrebare este în lista ta de utilizatori ignoraţi. Nu poţi să mai interacţionezi.
Utilizatorii avertizaţi nu pot posta mai mult de 5 răspunsuri pe zi.
De obicei nu cere i5 sau i7, cere ghz si core. Si tu stii cate core ai i7 are 4nucle de obicei si i5 are 2 nucle mai rar 4. La laptop nuclele sunt dublate gen 4procesoare face echivalentul a 8 si procesoare echivalentul la 4. Dar la i7 o sa iti mearga or ce joc. Daca aduni 2ghz x4 deja ai depasit un 2.3 x 2
Nu stiu ce sa zic. Crezi ca e mai bun cel de pe eMAG? (e mai bine sa aiba cpu mai bun decat memoria ram?). Si pot sa mai imi pun rami la el? nu am stiut ca se poate si la laptop
Este mai bine sa ai procesorul mare pentru ca rami mai poti adauga dar procesor nu. Uite eu mi-am cumparat un Acer si avea 4gb ram in el si am mai primit cadou de la eMAG inca o placuta de 4gb ram. Se adauga foarte usor desfaci 2 surubele si o bagi in spate ca la pc aproape, numai ca e mult mai mica. Dupa mine as cumpara laptopul de pe eMAG doar ca deja am cumparat unul la 26. 5mil. si are 2 procesoare i5 si mai avea si 4gb ram noroc ca ceilalti au fost cadou.
Ok mersi mult man. As mai vrea sa intreb ceva doar. De exemplu daca un joc cere sa zicem procesor Intel core i5 si 2.3 Ghz, daca eu am i7 imi ajunge 2ghz nu? Adica depinde cati ghz ai in functie de procesor nu?
Aha...m-am lamurit acum. Inca ceva . Are si soramea un laptop cu 4 gb ram si i-am instalat windows 7 dar imi arata ca are doar 2gb(am mai citit pe net ca foloseste doar 2 gb din nu stiu ce cauza).Dar nu imi prea convine deoarece mai lucru in After Effects si cere destul de mult dar tot 2gb ram imi arata si randeaza destul de greu.Toate windows-urile 7 folosesc mai putin ram sau numai unele? Parca am mai citit ca daca windows-ul are 64bit nu si 32 foloseste toata memoria.Ma poti lamuri?
Cam toate windowsurile 7 folosesc 800mb ram si cu mici aplicati se face 1gb ram care il mananca. Ca sa vezi cat ram are laptopul lui sorta intra in start(steagul rosu, albastru, verde, galben din stanga jos) si acolo la cautare scrie run. Apasa pe run si o sa ti se deschida o casuta unde poti scrie. Scri acolo Dxdiag si dai yes apoi vei vedea cat ram ai cu adevarat. In general win7 pe 32 biti citeste doar 3.5gb ram iar win7 pe 64biti citeste mai mult.
Din toate punctele de vedere este bun. Mai putin placa video uni ar spune ca este buna dar prieteneste iti spun ca am 3 placi video de la radeon si... pe nici una nu pot juca gta san andreas sau nfs undercover cu toate ca una are 1gb si cealalta 2gb... se instaleaza softu greu stau cate o ora la 2 din ele. Iti recomand o placa video de la nVidia sunt mult mai bune la jocuri.
De obicei nu cere i5 sau i7, cere ghz si core. Si tu stii cate core ai i7 are 4nucle de obicei si i5 are 2 nucle mai rar 4. La laptop nuclele sunt dublate gen 4procesoare face echivalentul a 8 si procesoare echivalentul la 4. Dar la i7 o sa iti mearga or ce joc. Daca aduni 2ghz x4 deja ai depasit un 2.3 x 2
Doreşti să urmăreşti această întrebare? Vei primi răspunsurile pe email.
Adaugă întrebarea la favorite
Doreşti să adaugi această întrebare la favorite?
Ce notă dai întrebării?
Înainte de a posta răspunsul, te rugăm să te asiguri că acesta nu încalcă regulamentul.
Nu ai introdus un răspuns!
Nu ai scris un răspuns pentru această întrebare, aşa că nu avem conţinut pe care să-l publicăm
Răspunsul este publicat...
Te rugăm să aştepţi ca răspunsul tău să fie trimis spre publicare.
Atenţie!
Succes!
Atenţie!
În răspunsul pe care vrei să îl postezi au fost găsite greşeli de scriere. Ele au fost corectate automat şi le poţi vedea marcate mai jos
Atenţie!
Eşti pe cale să postezi un mesaj care poate încuraja pirateria şi distribuţia ilegală de materiale pe internet. Legea nr. 8 din 1996, privind dreptul de autor şi drepturile conexe, a fost modificată semnificativ prin Legea nr. 285 din 2004, prin OUG nr. 123 din 2005, precum şi prin Legea nr. 329 din 2006, iar tu ai putea să te afli în situaţia de a le încălca acum.
În ipoteza unei acţiuni pe cale legală, TPU.ro este obligat să furnizeze IP-ul tău (13.59.87.145) şi restul datelor de identificare şi informaţiilor despre tine.
Atenţie!
Nu poţi posta acest răspuns pentru că linkul pe care l-ai inclus este suspicios, iar pe TPU pirateria nu este încurajată.
Te rugăm să nu faci referire la site-uri aflate în ilegalitate şi să nu postezi linkuri spre materiale postate pe internet fără respectarea drepturilor de autor (programe, jocuri, filme sau muzică piratată)
Nu poţi posta aceast răspuns la întrebarea aleasă!
Răspunsurile ce conţin cuvinte de genul pot fi postate doar la întrebări din categoria Dragoste şi Sex
Raportează răspunsul
Trebuie să fii logat ca să votezi
Pentru a evalua un răspuns trebuie să ai cont pe TPU.ro