| Unknown98 a întrebat:

Salut,vreau sa-mi instalez windows 8 doar ca am o intrebare: Eu am 2 partitii, una cu windowsul (C:\) de 30 GB si alta (D:\) cu jocuri, filme etc...de 120 GB. Eu pot sa pastrez fisierele(muzica, filme) din D daca instalez windowsul in C:\? Daca da, cum?
P.S. Acum am windows 7 ultimate x64.

Răspuns Câştigător
| ywar a răspuns:

Sigur ca poti sa pastrezi - doar ca atunci cand instalezi win8 si booteaza ii spui acolo fara sa razi partitiile sa instaleze pe C. Sigur in prealabil poti sa ii spui sa formateze C - dar de ce vrei tu sa instalezi o porcarie? WIN 8 e o mare mizerie, un al doilea win Vista. Nu as schimba! bafta!

| Unknown98 explică (pentru ywar):

Vreau doar sa vad cum ii, cu cei diferit fata de 7 si cum se misca etc. Oricum, mersi.

| ywar a răspuns (pentru Unknown98):

O sa iti blestemi zilele! treaba ta! e pentru tablete mai abitir! bafta! ai grija cand bootezi sa-i spui sa instaleze pe C

| Unknown98 explică (pentru ywar):

M-am hotarat sa reinstalez tot 7-le, in fine, daca il formatez C-ul nu o sa afecteze D-ul deloc si o sa-mi instaleze windows-ul "fresh"? Adica clean install? Ca nu vreau sa il instaleze peste cel vechi. (Prima oara cand instalez un windows, scuze)

| ywar a răspuns (pentru Unknown98):

Pai da in esenta trebuie sa dai aceeasi partitie C pe care o formatezi in prealabil din ecranul de bootare insa! acela unde iti incarca win 7. uita-te pe www.videotutorial.ro si vei vedea cum fac altii! e un site exceptional!

7 răspunsuri:
| DiamondEyes a răspuns:

Dar nu are nimic asa interesant.
Doar interfata aia...

| amPH a răspuns:

Da. Poti sa pastrezi partitia D. Cand apare "Where do you want to install Windows?", o sa-ti apara lista cu partitiile. O selectezi pe cea de 30 GB si ii dai delete. Dupa dai New si o creezi. Dai Next si gata.

| Puiac_Adi_1990 a răspuns:

Din cate stiu eu windows 8 nu incape pe o partitie de 30 de GB. In cloncuzie cred ca fisierele din D:\ vor trebui sterse.