Bună!
Are rost să te abonezi dacă ai pus ochii pe vreun telefon la ofertă pentru că acestea se schimbă și poate nu vei mai avea ocazia să-l iei la un preț atât de convenabil. De asemenea, poți compara prețurile telefoanelor de la RDS și Telekom, dacă vezi că Telekomul le are mai ieftine, poți să-ți faci abonamentul că tot la RDS ajungi dacă se aplică treaba cu mutatul. Nu este un lucru rău, eu una sunt mulțumită de ei. Succes! ^^
Şi eu m-am gândit că ar fi ok din punctul ăsta de vedere. Cei de la RDS (din câte ştiu eu) nu au abonamente atât de scumpe (30-40€), dacă m-aş abona la Telekom pe un abonament de 10-13€ să spunem, şi s-ar aplica "şmecheria" cu mutatul, atunci ar putea să se modifice într-unul mai avantajos dacă aş ajunge la RDS.
Acum poate sunt prea optimist şi eu... Oricum, mulțumesc pentru răspuns! ^^
Abonamentul crește și în funcție de telefonul pe care ți-l alegi și de prevederile scrise în contract la achiziționarea lui. De exemplu, la Telekom abonamentul lunar este 30 de lei, fără telefon, echivalent cu o reîncărcare a cartelei de 5 euro. Îți cumperi un telefon de 300 de lei, să zicem, plătind la început un procent din el (40%), iar apoi, în termen de un an, doi sau cât scrie în contract, la abonament se mai adaugă și un mic procent pentru plătirea telefonului, să spunem 12 lei. Dacă nu plătești telefonul integral, atunci, cu cât acesta este mai scump, cu atât abonamentul crește mai mult. Dar, după ce vei termina de plătit telefonul, vei plăti doar acei 30 lei pe lună. Iar, dacă dorești să scapi de abonament, după o perioadă de trei ani, poți să revi la cartelă.
RDS e ok, au si telefoane ieftine dar si astepti pana il primesti, depinde de noroc, personal consider rds cea mai buna solutie din Romania
Cred că voi ajunge şi eu la concluzia asta. Prea multe "miş-maşuri" se întămplă la celelalte companii. Şi tacticile astea de marketing (mă rog, care de regăsesc mai peste tot) nu prea îmi plac.
Am pus ochii pe un telefon la Orange şi mă găndeam că va fi mai ieftin la "codul ăsta de recuceri". Surpriză! Când a crescut "codul de recuceri, a crescut şi prețul inițial al telefonului cu 20€.
RDS mi se par mai "simpli. Nu se complică cu atâtea oferte de genul ăsta.
Poate mă înşel, nu ştiu, dar asta cred momentan. Mersi oricum!
În cazul preluării companiei, abonamentele vechi (în uz), deja contractate, rămân neschimbate. La fel a fost când Telekom a cumpărat afacerea grecilor de la OTE.
Salutare! Eu sunt abonat RDS si sunt super multumita! Factura cu cea mai mica valoare a fost de 10 lei iar cea mai mare de 24 de lei! Ai nelimitat:internet, min nationale/internationale, etc insa sms-utile nu sunt incluse, un mesaj constand 5euro centi, insa nu te alarma ca vei avea mult pe factura, nu vei plati mai mult de 30 daca dai ceva mesaje! Iti poti lua si telefon la acestia cu abonament, in maxim 4 luni platesti pretul telefonului si restul lunilor platesti oferta activată lunar, iti spun că nu funcționează la fel ca la Vodafone, Orange si altele care te "usuca"de bani! Alegerea e a ta! Meriti"a doua sansa"
Într-adevar, ofertele sunt avantajoase, eu însă am avut ceva probleme la RDS: la primul abonament mereu pierdeam semnalul când apelam pe cineva şi mi se închidea convorbirea, iar la al doilea nu puteam folosi internetul, aveam nelimitat, dar nu-l puteam folosi.
Nu stiu ce sa spun, poate au avut o perioadă mai dificilă, ştiu că-i vedeam prin zonă pe la mine săpând şi lucrând la cabluri. Asta a fost acum vreo 2-3 ani deci bănuiesc că este mai bine în ziua de astazi.
Voi lua în considerare ce mi-ai spus, mulțumesc! ^^