| c0drutz12 a întrebat:

Salut, vreau sa-mi upgradez sistemul de operare de la 32biti pe 64biti(procesorul imi suporta, scrie pe carcasa) Vreau sa stiu dac trebuie sa-l instalez(ca o reformatare) sau e ca sp2 cu sp3 un simplu install? Dati-mi un link cu microsoft windows xp x64 edition va rog. Funda+vot ! AM nevoie urgent

Răspuns Câştigător
neluL
| neluL a răspuns:

Windows XP SP4 Activat | 1 link | 417 MB | 32bits y 64bits | ISO bootable | New*** Martie 2012 |
Descarca: http://www.crocko.com/B519F1DF9ABC4DE082C847A09F33825B/WXS4booteable.rar
Serial/Licenta: B77QF-DP27W-4H68R-72B48-78RPD

Bafta!

| c0drutz12 explică (pentru neluL):

Deci pana la urma daca il instalez mi se sterg fisierele?

| neluL a răspuns (pentru c0drutz12):

Da! se sterge tot ce ai instalat acum in pc.

6 răspunsuri:
| axll a răspuns:

Salut! nu ii faci upgrade, trebuie formatat. reinstalezi windowsul. cauta pe la prieteni sau pe file list un windows xp pe 64 biti. trebuie sa ai procesorul cu doua nuclee, dar daca zici ca scrie pe carcasa e ok.

| AlexandraEpureanu a răspuns:

Versiunile pe 32, respectiv pe 64 de biti a sistemelor de operare sunt complet diferite si nu se poate face trecerea de la una la alta. Deci trebuie sa instalezi noul sistem de operare de la zero.

| c0drutz12 explică:

Aha... si se vor sterge toate fisierele si folderele nu?

| AlexandraEpureanu a răspuns (pentru c0drutz12):

Da, ti se sterg fisierele care le ai acum. De asta se recomanda sa iti faci un backup (le salvezi pe alt hard disk, pe un stick, pe DVD-uri, etc) si ti le pui inapoi dupa ce ti-ai instalat WIndowsul.