anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salut vreau sa va intreb dacă pot să închid un card de cumpărături de la cetelem, am probleme cu banca asta jegoasă mi-am luat un telefon în valoarea de 700 Ron am avut rata de 139 lei timp de 6 luni, acum 2 săptămânii am plătit ultima rata, dupaia am luat un televizor in valoarea de 1000 Ron tot pe 6 luni care dau 190 Ron/luna ei bine acuma ăia de la flanco când am fost să plătesc îmi zice că am 330 Ron?! o întreb de unde doamna si zice că așa apare pe calculator ca poate am folosit cardul etc, eu nu am folosit să scot bani sau să cumpăr ceva de pe el în afara de televizorul de la flanco, am stat și am calculat si cred ca a pus si rata de la telefon adică 139+190 adică fix 330 cat mi-a cerut asta cum e posibil ca rata la telefon am terminat? va rog să mă îndrumați ce sa fac

4 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| mihai69 a răspuns:

1. Cetelem NU e bancă, e doar un IFN de toată jena.
2. Pe contractul pe care l-ai semnat cu ei ai și metode de contact. Sună (sau și mai bine, scrie-le pe mail) să te lămurească.
3. pentru închidere, urmezi pașii prevăzuți în același contract despre care vorbeam.
Pe forumuri NU poți primi alt ajutor.

Date de contact:

http://www.cetelem.ro/contact

Relaţii clienţi (dacă sunteţi deja client) - Telefon: 021.305.12.00 / 0374.500.001
Infocard - Telefon: 021.306.06.00 / 021.305.12.21 / 0374.500.011

| Clausd10 a răspuns:

Lamureste-o cu rata de 330 lei cu un desfasurator, apoi ramai doar cu plata la televizor. Dupa care incearca sa scapi de ei. Pentru a nu mai fi tentat, rupe cardul, caci e cea mai proasta alegere o afacere cu CETELEM. Mi-a luat 3 luni sa scap de ei cu toate ca nu mai aveam nimic de platit. Ba ca trebuia sa astept o luna, apoi ca mai am de achitat un comision de 1, 07 lei... tot felul de motive, in ideea ca voi renunta la ideea mea de a ma retrage. Pe viitor orienteaza-te spre o banca, nu spre o IFN. Succes.