Bună. Dacă organismul tău e gata de operație, te duce direct. Eu personal am avut o infecție. Am stat câteva zile cu branula cu tratament și am fost externată vineri. Luni m.au chemat iar pentru operație. De simțit, zic eu că e posibil frica Îți dă anestezicul prin branulă sau te înțeapă în altă parte, își înșiră medicul ustensilele pe burta ta după ce ridică tricoul/ bluza. Și adormi într.un final. Durata variază între 10 minute și o oră sau chiar mai mult, dar nu cred că e cazul, ci doar la complicații dar nu te speria! Te trezești amețit, vezi dublu, triplu etc te simți nașpa n.am ce să zic. Te doare operația, ceea ce e normal. Altceva nu văd ce aș mai putea să.ți zic. Baftă ^
Iti face niste analize, iti da ceva antibiotice
nimic ca te anesteziaza
intre 15-30 min
Este o operatie relativ simpla. Daca nu sunt complicatii adica in cazul in care nu ai dat in "peritonita" adica nu s a perforat apendicele. In rest la anestezie totala nu simti nimic si totul se termina foarte repede. In cazul in care ai probleme cu inima sau ceva de genul si i ti face anestezie locala e mai nasol. Ti se face o injectie de"incurajare" inainte de operatie adica pe romaneste te drogheaza apoi o injectie in coloana vertebrala si te amorteste de la jumate in jos. Acolo e mai aiurea ca esti constient tot timpul si cam simti cand se lucreaza..asa am patit eu. Asa ca nu ti fa griji si bafta
Deci prima data o sa iti faca anestezia practic te adoarme iti face o injectie cu cateva picaturi de somnifer sau ce substanta ii si in juma de minut esti adormit.2 nu o sa simti nimic dupa ce te trezesti simti ceva durere si esti ametit/a operatia dureaza 2/3ore depinde cat de complicata ii interventia. funda?
Marie308 întreabă: