Mesajul este foarte clar!
Spune asa: "Acest continut nu mai este disponibil!"
Acest mesaj iti apare cand doresti sa vezi o postare care a fost intre timp stearsa definitiv, sau re-editata de propietar cu selectarea stricta de vizionare, din care tu nu faci parte.
Păi okay, dar nu înțeleg de ce nu merge să mă deconectez de pe laptop? Știi vreo soluție?
Trebuie practic sa inchizi aplicatia, prin mers la triunghiul din coltul aplicatiei si selectat "Log out"
Am dat click de nenumărate ori pe respectivul triunghi întors și nu mi se încarcă acea bară cu opțiuni de unde pot să mă deconectez.
In cazul asta, este o problema cu laptopul tau, nu cu faceBook-ul.
Da-i un "shut down" or "sign out" si inchide-l fortat, de la buton, tinandu-l apasat 10 secunde.
Lasa-l inchis 2-3 minute sa fii sigur ca s-a inchis de tot, apoi redeschide-l si s-ar putea sa functioneze normal.
Nu merge, tot așa îmi face.
Roaga un prieten care se pricepe sa se uite la laptop, sau du-l la un centru de reparatii, ca-i posibil sa au un virus care ti l-a blocat.
Mulțumesc frumos! Acum am venit de afară și când am deschis Facebook-ul, a mers să mă deconectez. Dacă vrei, îți las adresa de Facebook să mai ținem legătura. Ce zici, ți-l las?
Nu-i nevoie...
Ma gasesti aici, daca ai nevoie de mine!
Ok