Trebuie sa aduci dosarul, deoarece ti-l cere cand iti face poza. Ora respectiva e de fapt ore cand te striga sa faci poza si sa prezinti dosarul cu buletinul. In mare se respecta, dar iti dai seama ca e o marja de eroare, sa fii pe acolo de la si jumate ar fi ok. Apoi dupa ce ai facut poza te duci catre sala de examen, la intrare va fi un domn care iti da o hartiuta cu un cod de bare cu numere. Te asezi la unul dintre calculatore si scanezi codul de bare(iti va arata acolo cum), astfel iti intra toate datele si stie ca esti tu cel din spatele ecranului. Pe parcursul examenului ti se vor face 3 poze la intamplare pentru a verifica daca esti tu. Acelea vor fi printate pe foaia politistului in momentul in care vei da traseu. Vorbind de traseu, la finalul examinarii teoretice, daca ai promovat(ceea ce sigur vei reuși!) iti va aparea un ecran cu programarea la traseu. Il poti inchide si sa te programezi la ghișeu sau poti sa te programezi direct din calculator. Recomand la calculator deoarece nu mai stai la coada la programari. Alegi locația si in functie de asta iti da cea mai apropiata data(probabil in martie). Apoi nu mai trebuie sa faci nimic, decat sa anunti la scoala si la instructor data si ora de acolo. Ora poate fi ori 8 ori 11.
Baftă!
Mulțumesc frumos pentru timpul acordat, mda. tocmai sfârșitul lunii Martie mai era liber.
1) Nu trebuie să mergi cu dosarul la niciun ghișeu, pur și simplu aștepți să îți auzi numele, iar apoi intri.
2) Se ține cont de ora la care ești programat aproximativ. Câteva minute în minus sau în plus diferență, depinde. Eu prima dată am intrat mai devreme, iar următoarele 3 dăți mai târziu din câte îmi amintesc.
Mulțumesc frumos pentru timpul acordat.
Cu plăcere.