| johnkenedy a întrebat:

Salutare, am de facut un scurt film pentru scoala, scenele care le-am filmat in aer liber (cu lumina naturala) nu se potrivesc cu aceeasi corectie de culoare.
As vrea ca sa pot mentine aceeasi corectie de culoare pe toate scenele filmate, cu toate ca in primele scene lumina naturala a fost mai slaba pentru ca afara era vreme urata, inorat.
Iar ultimele scene le-am filmat cand era insorit, deci lumina naturala era mai puternica.
Cum pot ajusta sau pastra aceeasi corectie de culoare pentru tot ce am filmat...se poate asa ceva?
Mentionez ca lucrez cu Adobe Premiere Pro CC 2015

2 răspunsuri:
| dariadiamandis02 a răspuns:

Nu sunt destul de profesionista în acest subiect dar cred că există pe undeva pe la setări ceva de luminozitate, mai scăzută sau mai ridicata. (Poți cauta tutoriale pe net dacă nu te descurci). Also, mai exista și diferite efecte pentru a fi totul "perfect proporționat" sa zic așa.

| johnkenedy explică (pentru dariadiamandis02):

Chestia e ca am incercat treaba cu luminozitatea, dar nu sunt la fel, parca ies total diferite daca modific luminozitatea, vreau ca prima corectie sa fie exact asa cum e si pe prima scena, chiar daca pe ultimele scene lumina naturala e mai ridicata.

Întrebări similare