| Adr1aNNN7 a întrebat:

Am nevoie de ajutor.
Pe tata il doare foarte tare o masea cariata. A inceput o lucrare cu un doctor dar nu s-a remediat aproape nimic, adica prima zi nu il mai doare si a doua zii nu mai poate, de macat nici nu e vorba. A tinut-o pe antibiotice 2 saptamani.
Si acum are o masea si din cauza acelei masele care are puroi il doare tampla. Ceea ce vreau sa spun estetongueoate sa i se intample ceva grav daca il doare tampla?; Puteti sa imi recomandati doctori stomatologi foarte buni din bucuresti? Va rog am nevoie de ajutor.

3 răspunsuri:
| iFollowRivers a răspuns:

Nu i se intampla nimic grav, atat timp cat merge f repede la un stomatolog foarte bun.intereseaza-te repede, si trimite-l acolo

| FreeLife a răspuns (pentru iFollowRivers):

Exact, acel stomatolog poate nu e bun de nimic... fara suparare dar asta ar trebui ingrijita nu batjocorita!

| MariusApostol a răspuns:

Pai daca are puroi medicul stomatolog poate sa i scoata. Ar trebui consultat si alt medic stomatolog din pacate iti recomand unul foarte bun dar este din Constanta Dr Resit Ayla, dar merge sa o intrebi online macar sa iti faci o parere http://dentoplus.ro/intreaba-medicul-stomatolog