| AntoniSoulesOne a întrebat:

Salutare, am o intrebare. daca eu doresc sa cumpar ceva de pe olx si aleg fan curier ca firma de transport... Si eu trimit curierul la vanzator, curierul poate lua comanda si sa mi-o aduca? Sau el poate sa trimita coletul prin fan curier iar curierul sa il livreze door to door?

Răspuns Câştigător
| CuriousStuff a răspuns:

Da, curierul livreaza mereu acasa, nu are altundeva unde sa-l lase. Si da, o sa livreze si in afara zonei de acoperire insa o sa coste mai mult transportul in functie de cati km sunt pana la destinatie de la zona de acoperire.

5 răspunsuri:
| CuriousStuff a răspuns:

Curierul trebuie sa-l cheme el, pentru ca tu nu ai de unde sa cand o sa fie el (vanzatorul) acasa si cand are timp sa iasa sa puna coletul. Si o sa-ti vina la usa... Nu prea inteleg intrebarea ta.

| AntoniSoulesOne explică (pentru CuriousStuff):

Ma refer ca daca vanzatorul poate sa trimita un colet in afara zonei de acoperire a Fan curier. si daca coletul se poate livra door to door, adica acasa.

| AntoniSoulesOne explică (pentru CuriousStuff):

Multumesc.

| CuriousStuff a răspuns (pentru AntoniSoulesOne):

Da, curierul livreaza mereu acasa, nu are altundeva unde sa-l lase. Si da, o sa livreze si in afara zonei de acoperire insa o sa coste mai mult transportul in functie de cati km sunt pana la destinatie de la zona de acoperire.

| Balas_Sanda_1975 a răspuns:

Nu am înțeles

| AntoniSoulesOne explică (pentru Balas_Sanda_1975):

"Ma refer ca daca vanzatorul poate sa trimita un colet in afara zonei de acoperire a Fan curier. si daca coletul se poate livra door to door, adica acasa."