| Azzido a întrebat:

Salutare. Am o mare problema. Cand scriu cu diacritice in word 2007, dupa ce salvez documentul si il trimit cuiva, se vad patratele in loc de sh si tz. Am descarcat un update pentru limba, am bagat si office 2003 si open office si tot la fel se vede. Problema e de la mine pentru ca am trimis la 2 persoane si aceiasi problema am. Ce as putea face? Va rog un raspuns cat se poate de repede. Va multumesc!

3 răspunsuri:
| Zenithf a răspuns:

Incearca atunci cand salvezi sa salvezi in word 2003 sau mai vechi. Parerea mea este ca in office-ul ala pe care il au ei sunt alte coduri pentru diacritice si nu le recunosc pe cele noi, s-ar putea ca, salvand in versiune mai veche, sa le salveze pe codurile vechi, dar nu bag mana in foc, in caz ca nu merge asa va trebui ca si ei sa ia word 2007. :-\

| Azzido explică:

Am salvat in format vechi, pentru ca stiam ca au office 2003. Chiar am instalat si office-ul 2003. O sa reinstalez windows-ul, poate merge.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Trebuie sa instalezi pe calculatoarele cu XP acest update http://www.microsoft.com/......tails.aspx si ar trebui sa-ti afiseze corect.