| Jalnic a întrebat:

Am o problema mare cu parul, sunt baiat, 16 ani, par putin mai lung (gen Justin Bieber) si in vara ma spalam in fiecare zi pe cap poate chiar si de doua ori/zi, acum am incercat sa fac baie la cap o data la doua zile dar se ingrasa parul foarte repede, a doua zi dupa ce ma spal este de nedescris, de parca nu m-as fi spalat pe cap de 10 ani si a inceput sa si cada. Ce pot face? Va rog ajutati-ma, dau si fundita.

13 răspunsuri:
| alina_8489 a răspuns:

Pai cine te-a pus sa te speli de 2 ori pe zi? normal ca parul se ingrasa mai repede! incearca sa te speli cat mai rar pe cap si schimba samponul.si inca ceva.nu te mai da cu toate porcariile in cap.

| JuStKid a răspuns:

Incearca sa te speli cu un sampon bun gen syos sau clear for men eu clear folosesc! incearca sa mai tai varfetele lui! creste mai bine!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Tunde-te! Daca tu esti in poza sa stii ca nu-ti sta extraordinar de bine.

Răspuns utilizator avertizat
| R9kitty a răspuns:

Pai ai facut foarte rau ca l-ai spalat atat de des. Acum iti poti lua un sampon pentru par gras de la Head and shoulders cu care sa te speli odata la 3 zile, si in catva timp nu vei mai avea atat de mari probleme cu parul gras. o verisoara de-a mea l-a folosit si a avut efect. Vezi u ce faci, bye:*

| BYBY a răspuns:

Se ingroasa fiindca ai obisnuit parul sa-l speli de 2 ori pe zi, si asa cum acum faci la 2 zile,straight face.
Ca sa-ti revina parul la normal ar trebui sa-ti iei un sampon si balsam pentru par gros si uscat de la avon, si un spray care regenereaza parul, oprind caderea.
Funda?

| Jalnic explică:

Bizzare, poza de la av este foarte veche acum am parul mult mai mare si chiar nu vreau sa ma tund ori ce ar fi.Ma spal cu Wash&Go anti rupere. Precizez ca acum 2 ani foloseam FOARTE mult gel iar acum cateva luni aveam parul mai mare si ma faceam cu placa de 2-3 ori pe zi.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

@MeoRo, cu gagicile cum stai? smug Cam ciudat sa-ti ia mai mult timp sa-ti faci freza decat lor... Banuiesc ca tu intarzii de obicei la intalniri.

| Jalnic explică:

Bizzare, nu stiu daca imi ia mai mult timp sa imi aranjez parul decat lor si daca e sa intarzii la una nu cred ca as intarzia din acest motiv.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Trebuie sa folosesti doar un sampon bun care sa iti tina parul sub control sau marog daca nu merge asa eu zic sa te duci la coafor sa-ti spuna cineve ce sa faci

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Du-te la un dermatolog. Pe mine m-a ajutat.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Aceeasi problema am avut si eu happy. Eu ma spalam in fieacare zi. Dupaia m-am dus la frizer si i-am spus sa ma fileze mai multhappy. Dupa aceea mi sa ingrasat parul dupa o saptaman si acum ma spal la 5 zile, chiar 6happy. Foloseste samponul Clearhappy. happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai si daca iti faci parul cu placa de 2-3 ori pe zi normal ca parul cadestraight face o sa chelesti daca o sa continui asaoh go on si tunde-te din grosime si tustraight face