Buna,exista o radiera speciala pentru pix, dar acum depinde si de incapatanarea pixului.Nu poti sa te faci ca nu ai scris nimic si poate scapi basma curata? Te invat la rau, vezi? Cel mai bine recunoaste, cere-ti scuze si poate nu mai e nevoie sa cumperi alta...
As putea face asta...dar ma simt prost. Plus ca e si pe prima pagina.
A scris fratele meu o adresa pe ea. El e mai dobitoc de felul lui!
Tot la o guma din aceea speciala pentru pix ma gandeam si eu, dar nu stiu cat de eficienta este. Si ma gandesc sa nu o stric mai rau...
Daca te-a mancat in fund sa o mazgalesti cu pixu asa iti trebuie, ce nu ai auzit de creion.
Si cum vine asta ca nu prea se gaseste, ori se gaseste ori nu. Poate vrei sa zici ca e prea scumpa si nu iti permiti. Nici nu ai dat informatii despre ce carte este poate te ajutam!
1. Nu am mazgali-o eu. Nu ai citit tot topic-ul.
2. Cartea se numeste: Psihodiagnoza personalitatii- Mielu Zlate. Este publicata in anul 1987 la editura Militara. Daca se gasea o cumparam de la inceput, nu o mai imprumatam.
Nu stiu care din noi e nebuna?
"Salutare! Am scris ceva cu pixul pe o carte, iar cartea nu este a mea."
"1. Nu am mazgali-o eu. Nu ai citit tot topic-ul."
cum vine asta ca nu prea inteleg? daca tu ai vreo explicatie eu ma arunc pe geam.
Chiar deasupra primului tau raspuns gasesti explicatia.
Mda nu citesc raspunsurile altora ca nu ma intereseaza!
Nu incerca faza cu saliva pe radiera ca se intinde mai rau si pasta corectoare se vede oricum.Ai sa ajungi tot la vorba mea cu spusul adevarului. Poti sp ca fratiorul tau nu a facut cu intentie, sau lasa-l pe el sa spuna...
Pai cred ca asta voi face pana la urma...
Am incercat acum cateva secunde pe o alta foaie. Se ia intr-adevar insa se albastreste pe verso. Si se si increteste foaia.
Multumesc oricum pentru ajutor.
Ii voi spune respectivului ce s-a intamplat si asta e.
Buna!
Din cate stiu eu, pixul nu se prea poate sterge.
Acopera-l cu corector alb.
Daca radiezi, se cunoaste.
Succes!
Pai poti ori sa rupi acea pagina
Ori sa dai cu corectorul sau cu lacul
Ori sa faci o inimiara ceva peste ea! Funda?
Ia o guma de sters si umezeste-o cu un pic de saliva dar nu multta! Si da asa usor pe scris. dar ai mare grija sa nu se rupa foaia.
Salut! Ma gandeam că ai putea să-ți cumperi o radiera specială și să o încerci pe o foaie care este scrisă cu același pix pe care l-ai folosit când ai scris pe carte. Dacă a șters bine, șterge abia atunci și cartea.