| Questo a întrebat:

Salutare, am si eu o problema cu YouTube-ul, cand dau sa se difuzeze un video din 30 in 30 de secunde mi se opreste aratandu-mi acel cerc rotindu-se in mijloc! Pot sa stiu cum sa fac sa se difuzeze intreg videoul? Dau funda

Răspuns Câştigător
| Anonymus314 a răspuns:

Vezi daca ai destul spatiu in discul C, daca da atunci goleste cookies daca folosesti internet explorer.

2 răspunsuri:
| traveler a răspuns:

Acel cerc rotitor iti indica o conexiune proasta la internet,adica in momentul cand lucrezi cu yotube opreste tot ce ai deschis pe internet, alte aplicatii din comp pentru ca acesta sa se ocupe numai de yotube, de asemenea elibereaza banda rezervata de windows numai pentru el( intra aici si aplica :* Select Start > Run and enter gpedit.msc to Open the Group Ploicy Editor.

* In the left-hand column in the window, navigate to Computer Configuration > Administrative Templates > Network > QoS Packet Scheduler

* In the right column double-click on Limit reservable bandwidth and select Enabled.

* Change the Bandwidth Limit to 0 and click OK
Atat, acum da un restart la comp si gata.Restart nu reset! si apoi vezi daca simti o miscare mai buna pe net.Recomandari pentru un net mai rapid:

Navigarea pe internet presupune banda.Aceasta este ocupata de informatia cautata de tine INSA si de GUNOAIE (spamuri,publicitate, benere gen:ai castigat, esti al 99999 vizitator.etc) care ocupa banda degeaba si ingreuneaza explorerul si viteza.
1) Renunta definitiv la Explorerul windowsului.
Ca sa ai un net mai rapid trebuie sa ai si un explorer la fel de rapid.
2) Instaleaza Mozila Firefox este foarte rapid si cu unul-doua addonuri( Add bloc) vei zburda pe net fara ca cele de mai sus (spamuri,publicitate, benere gen:ai castigat, esti al 99999 vizitator.etc) sa te mai deranjeze vreodata.

Succes si las-mi mesaj daca ai reusit.si funda :-))

| mk_3564 a răspuns:

Salut!
Viteza de download este mica. Depinde ce tip de abonament ai, tipul de conexiune LAN sau Wireles, memoria Ram libera (poate rulezi si alte aplicatii in acelasi timp ), temporary folder plin...
Inchide aplicatii care nu le folosesti, goleste temporary folder, sterge cookies, verifica intensitatea semnalului wireles si micsoreaza distanta fata de router sau modem, (verifica daca semnalul internet se incadreaza in parametrii din contractul cu providerul).