La poli sectia de automatica e rupere, intra pe portal si vezi subiectele din 2000 pana in 2016 ca sa ti faci o idee. aici vin cei cu m1, adica matematica de la mate info, la ase e lejer, cibernetica inseamna informatica aplicata in economie deci mai usurel. poate la ase mai degraba s-ar porivi profilului pe care l-ai terminat
p.s. da, la poli se face fizica si matematica in draci
Eu am găsit subiecte şi pentru m2 şi sunt destul de uşoare cele de la m2 https://www.mateinfo.ro/......itere-upb. Întrebarea e : În decursul anilor pot se face m1? Sau pot să-mi aleg m2 dacă vreau?
Http://simulare.lsacbucuresti.ro/
uite sub de mate si fizica, eu zic ca nu-s chiar simple
daca tu nu ai facut fizica in liceu si ai facut matematica pentru tehnologic si nu m1, despre ce altceva ai vrea sa mai vb?
aici vin copii de la tudor vianu de la clasele alea de informatica, vin copii f bine pregatiti, nu are rost sa "incerci" trebuie samergi undeva sa iei la sigur, si asta din pacate nu este locul potrivit
Dacă mă duc la ASE voi găsii loc de muncă în domeniu? Întreb asta deoarece văd că sunt foarte mulți care se duc la ASE. La ASE mi-ar fi mult mai uşor cu siguranță, deja am noțiunile de bază, dar na... termin facultatea şi după mă angajez la fast-food.
Nu ai cum să intri la poli. Se dă examen la mate m1 şi fizică şi admiterea se face doar pe baza mediilor de la examenele astea Deci gândeşte-te la altceva.