Are procesorul mare si ram destul de mult, sigur iti merge windows 7, dar acum depinde daca te descurci cu el, 7 este cam complex, daca nu te descurci nu il instala ca sa faci prostioare prin el, dar daca vrei sa instalezi iti recomand Windows 7 Ultimate 32bit, este bun windowsul mai ales ca la ultimate daca nu vrei sa il cumperi poti lua un crack sa il ai licentiat permanent.
In prezent am xp sp3, merge bine, dar am instalat win 7 ultimate pe Virtual box,, si m-a impresionat putin,, ma gindesc sa-l instalez! de asta am si intrebat!
Poti instala si windows 8 daca vrei. in orice caz iti recomand unul pe 64 biti (x64, nu conteaza ce versiune) ca sa functioneze tot RAM-ul si la capacitate maxima.
Da.poti instala fara probleme win7 la specificatiile date.dar daca ma intrebi personal pe mine ce prefer ti-as spune ca win xp sp3.imi e mult mai familiar, mai accesibil si mai bun(parerea mea)
Ai placa video cu memorie de 256 MB?! Sau te-ai referit ca placa video ruleaza pe 256 biti?
Placa video cu memorie de 256 MB
Parerea mea, itit spunc amerge foarte bine si windows 7 daa parerea mea ar fi sa lasi wind.xp sp 3 sau sa ti bagi sp 4 e mult mai familiar si mai accesibil nu apar diverse errori ca la 7 daca nu ai sau nu titi recunoaste ceva dar asta e parerea mea bafta
Baga 7 ca sp-ul nu recunoaste 4gb rami nu stiu ce mai astepti
si sa vezi pe cati biti ruleaza procesoarele sa stii ce win 7 sa pui
si sincer schimba placa video pune una macar de 1gb ddr3
Scrie in start la run dxdiag dai enter si acolo scrie numele procesorului cauti pe google si vezi
si nu iti baga win 8 inca are multe buguri
Poti sa bagi orice windows. dar daca vrei sa iti mearga jocurile fara problema iti sugerez XP. nici cu 7 nu cred ca o sa ai probleme.