Nu tot ce percepi vizual este și real. Imaginea poate fi înșelătoare din cauza umbrelor, a vitezei cu care te deplasezi, a unghiului din care privești, a stării fizice în care te afli, etc.
Percepția diferă în funcție de condițiile momentului.
Dacă eram fără minte probabil că aș fi făcut și eu la fel dacă ar fi trecut vreo mașină pe acolo și ar fi fost un semi întuneric spre întuneric.
O fi scăpat vre-unul din desenele astea animate la care se uită toți copii!
Dacă nu i-ar fi avut deja in stoc pe mutanți atunci de crezi că le-ar fi făcut atâta reclamă în absolut toate desenele animate!
Eu cred că ii bagă in desenele animate doar ca să se obisnuiasca deja copii de mici cu ei si să nu se mai sperie când văd câte unul pe stradă!
De ce nu ai sunat la KGB să vină să ia jucăria că românii te-ar fi luat la misto dacă le-ai fi povestit de asa ceva.
Frate vrei sa ne traumatizezi ce naibii parca aveam in feeling că o să dau de o astfel de întrebare... Putea fi halucinație din cauza oboselii sau putea fi orice ..de acum nu te mai uiți pe geam când treci pe acolo te gândești la ceva pozitiv.așa te poți îmbolnăvi de anxietate, atacuri de panica...
De 2 zile numai la chestia aia ma gandesc am inceput sa dorm cu usa la camera inchuiata, imi verific geamurile de 3 ori inainte sa ma culc sa ma asigur ca sunt inchise am ajuns sa traiesc un cosmar
O idee
contract la 2 firme independete de paza monitorizare si interventie,
Gard cu sârmă gimpată exact ca la aeroport se numeste fâșie de securitate
pe gard se monteaza un dispozitiv special care detecteaza vibratiile
apoi 2 metri de fâșie de securitate in care sunt ingropate 2 cabluri coaxiale legate la dispozitive de detectie
apoi cel de al doilea gard tot cu sârmă ghimpată crocodil
pe cel de al doilea gard se monteaza si sistem radar de detectie si camere de supraveghere video anti vandal.
La casa ta trebuie sa ai geamurile toate cu tot cu tocurile geamurilor ANTI GLONȚ + gratii protecție fizică se numeste.
de preferat să ai si ceva scuturi din tabla de 10 mm care să pice automat din tavan in paralel cu geamul pe interior in cazul in care sparge geamul.
Ușile să fie de calitate achizitionate de la firme care vând seifuri si montate de firma autorizată!
Acum succes si sper șă nu ai nevoie niciodată să folosesti aceste lucruri
" chestie umanoida gheboasă care mergea in patru labe" se întorcea unu' acasă de la crâșma din sat