Da. Am avut mai multe foste pe care le-am uitat. Nu înseamnă că nu mă mai gândesc la ele ocazional însă nu mai am sentimente pentru ele.
Buna! Cauta pe Youtube un filmulet "oamenii nu se intalnesc intamplator." Cred ca este un filmulet cat de poate de bun ca sa afli un raspuns!
Bafta iti doresc!
Salutare. Da, am fost pus in situatia de a ma gandi la fostul. Sa uiti pe cineva nu este atat de usor, mai bine e sa accepti faptul ca persoana aia nu ti-a fost destinata tie. E mult mai bine sa pastrezi amintirile frumoase care v-au legat decat sa le negi. In timp, o sa iti revi si vei ajunge sa realizezi ca iti poti controla sentimentele, decat ura si gelozie pentru ca nu a mers mai bine fericire si iubire pentru ca te are cineva care te iubeste cu adevarat.
Dacă te-ai despărțit înseamnă că ai avut motive serioase. Regretul apare atunci când nu ești sigur că ai luat decizia care trebuia. Gândește-te că așa trebuia să se întâmple, că dacă n-ar fi fost așa, v-ați fi complicat inutil.
Da,de uitat nu ai cum să uiți o persoana care a însemnat mult pentru tine, si cred ca e normal sa te mai ducă uneori gândul la el/ea însă fără regrete si remușcări pentru ca atunci e clar ca nu ai trecut peste.
DeeaDiDi123 întreabă: