| GeorgeMihai a întrebat:

Salutare!

Ați fost puși în situația de a va gândi la fostul sau fosta? Ati reușit să-l uitați sau să o uitați?

7 răspunsuri:
sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Nu am reușit să uit. Am reușit ca această amintire să nu mă mai afecteze.

| Frank51 a răspuns:

Nah, cine crezi că are sentimente.

| mastadont a răspuns:

Da. Am avut mai multe foste pe care le-am uitat. Nu înseamnă că nu mă mai gândesc la ele ocazional însă nu mai am sentimente pentru ele.

| Mopmop a răspuns:

Buna! Cauta pe Youtube un filmulet "oamenii nu se intalnesc intamplator." Cred ca este un filmulet cat de poate de bun ca sa afli un raspuns!
Bafta iti doresc!

| Robertandrei4858 a răspuns:

Salutare. Da, am fost pus in situatia de a ma gandi la fostul. Sa uiti pe cineva nu este atat de usor, mai bine e sa accepti faptul ca persoana aia nu ti-a fost destinata tie. E mult mai bine sa pastrezi amintirile frumoase care v-au legat decat sa le negi. In timp, o sa iti revi si vei ajunge sa realizezi ca iti poti controla sentimentele, decat ura si gelozie pentru ca nu a mers mai bine fericire si iubire pentru ca te are cineva care te iubeste cu adevarat.

| HelpingHands a răspuns:

Dacă te-ai despărțit înseamnă că ai avut motive serioase. Regretul apare atunci când nu ești sigur că ai luat decizia care trebuia. Gândește-te că așa trebuia să se întâmple, că dacă n-ar fi fost așa, v-ați fi complicat inutil.

| Andreeeush3369 a răspuns:

Da,de uitat nu ai cum să uiți o persoana care a însemnat mult pentru tine, si cred ca e normal sa te mai ducă uneori gândul la el/ea însă fără regrete si remușcări pentru ca atunci e clar ca nu ai trecut peste.