| extremer11 a întrebat:

Salutare băieți și fete din comunitatea TPU! Mă frământă o dilemă de ceva timp și chiar se pare să găsesc o oarecare soluție aici. Deci treaba stă cam în felul urmator: anul trecut, la firma la care am fost angajat în București, am avut o colegă de care în timp am prins drag. Aș fii vrut să-i spun ca o plac, doar ca între timp am aflat că mai are și alte probleme pe cap așa că am renunțat la ideea de ai mai dezvălui sentimetele (aici nu știu dacă am procedat tocmai corect). Timpul a trecut, am plecat de la acel loc de muncă, iar cu fosta colegă am rămas bun prieten. Doar că acele sentimente încă nu au dispărut. De ceva timp mă bate gândul să-i spun, chiar dacă probabil e deja prea târziu. Nu mi-e teamă de refuz. Mi-e teamă că în cazul în care va spune NU, nu va mai exista această relație de prietenie pe care o avem în prezent. Voi ce ați face în locul meu? Cum ați proceda?

3 răspunsuri:
sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Păi de frica lui NU, să rămâneți prieteni și fă ca prietenia să se încălzească.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Aș scrie pe o foaie ce vreau cu exactitate de la tipa (relatie, doar prietenie cu beneficii etc) și i aș spune... Ca o placi știe deja și se vede că vrei sa petreci timpul cu ea, mi se pare prostesc sa mărturisesc ceva

| GeorgeBerbec a răspuns:

Totul sau nimic frate. Mult succes