Eu am terminat clasa a X-a acum, la mate-info, deci cred ca sunt in stare sa iti raspund.
Vei face 5 ore de matematica pe saptamana si 1 de informatica, da una singura, pentru profil normal. Pe cand la mate-info intensiv ai 5 ore de informatica pe saptamana din clasa a IX-a. Clasa a X-a va fi la fel cu matematica si informatica, abia dintr-a XI-a vei avea 4 ore de info pe saptamana pentru profil normal.
P.S. Daca vei avea dificultati la mate, info, fizica, imi poti da un mesaj privat, imi plac provocarile.
Buna! Eu sunt la mate-info intensiv info, am avut intr-a 9-a 32 de ore pe saptamana (parca aveam 6 ore de info adica cu 2 in plus fata de mate-info simplu), iar daca ma duceam la mate-info simplu aveam 31 de ore ( cu una in plus de mate fata de intensiv info si cu 2 mai putine de informatica) Nu e nimic nou intr-a 9-a cu expectia logicii.( care nu e grea
Informatica-4, matematica-4, engleza-2, chimie-2, sport-1 romana-4, franceza-2, religie-1, biologie-2, fizica-2, istorie-1, logica-1, muzica/desen-1, geografie-1. diferenta este ca ai mai multe ore de informatica
Buna! E cel mai complex profil, deci ai cate ceva din tot. Matematica (4 ore), Romana (4 ore), Fizica (3 ore), Chimie ( 2 ore), Biologie (2 ore), Limbi straine (cate 2 ore), Logica, Istorie, Geografie, Religie, Educatie fizica ( cate o ora), Muzica si Desen ( ca in clasa a opta, odata la 2 saptamani). Special am lasat orele de info la sfarsit. TIC vei avea 2 ore/ saptamana, iar Info 4 ore/saptamana ( la un profil cu info intensiv). Sper ca ti-am fost de ajutor
Bună!
O să ai 4 ore de matematică, 4 ore de română, 3 ore de fizică, 2 ore de informatică, 2 ore de T.I.C., 2 ore de chimie, 2 ore de biologie, 2 ore de engleză, 2 ore de franceză, o oră de istorie, o oră de geografie, o oră de sport, o oră de dirigenţie, o oră de logică, o oră de religie, o oră de muzică şi o oră de desen. O săptămână o să ai muzică, o săptămână desen.
Cred că la matematică intensiv informatică sunt mai multe ore de informatică decât la matematică-informatică.
Sper că răspunsul meu ţi-a fost de folos. :*
Nu te duce la intensiv.o sa ai 6 ore de info pe sapt...si inca nu ai vazut cum e info in liceu ...incearca pe simplu e cel mai bineo sa ai 4 ore de mate, 4 de romana 3 fizica 2 chimie si bio
eu sunt pe intensiv info si crede-ma mori pentru ca ajungi sa fi la acelasi nivel cu cei cu un an mai mare decat tine care sunt pe simplu