| TDman a întrebat:

Salutare comunitate. Tocmai mi se termina abonamentul de la internet (romtelecom), dar platesc prea mult pentru nenorocitul ala de telefon fix.
Am observat ca UPC „te lasa" sa ai internet, fara sa fie nevoie sa ai si abonament la telefon, si au si preturi bune. Ce parere aveti de UPC? Nu vreau sa-mi pice repetat internetul din diferite cauze. Deci, lasati-va parerea, cea mai buna parere primeste funda(nu inteleg de ce e asa de importanta, dar...happy )

1 răspuns:
| Quasimodo a răspuns:

Si pe mine ma enerveaza Romtelecomul cu regulile lor...Eu am Dolce TV, telefon fix si internet de la ei. De 2 ani tot incerc sa renunt la telefon, dar de cate ori am incercat, m-au refuzat, spunandu-mi ca nu se poate. Imi expirase contractul acum vreo jumatate de an si am spus ca vreau sa renunt, dar mi-au facut o noua oferta si am acceptat pentru inca 2 ani: viteza 6 la internet, mai multe programe la dolce si abonamentul cel mai mic la telefon, cel cu 100 minute in retea.Platesc 100 lei/ luna. Inainte plateam peste 120.
Sunt foarte multumit de internet, imi place si dolce tv...de aceea nu am renuntat.
De UPC nu stiu nimic, insa am auzit ca alte firme concurente Romtelecomului au oferte mult mai bune.
Nu te-am ajutat cu raspunsul meu, asa ca te rog sa nu imi dai funda! O zi frumoasa si sarbatori fericite!