1. Cine ti-a zis asta e un bou.
2. Ha, ha. Mai e un pic pana departe.
In concluzie, ia frumos si pune inca un batz de 4 GB de memorie si treci linistit la Windows 10. Procesorul e inca capabil, depinde ce ai tu in rest pe acolo si mai ales ce vrei sa faci cu el.
1. Depinde ce intelegi tu prin "bine". Poate are SSD Celeronul ala sau perceptia ta asupra lui "bine" asta e complet diferita fata de a mea.
2. Mdah, nu discriminez homosexualii. Asta e, se intampla. Dar sa iti placa W 8.1 e totusi mult prea gay ca sa pot inghiti asa ceva. Da-mi si mie macar trei motive pentru care ai prefera mizeria aia in locul lui 10, ca sunt chiar curios.
Mdah, clar. Nu te mai lua dupa toti timpitii de pe YT. Sint teste facute de site-uri serioase cu j'de mii de scenarii reale de utilizare, nu goange si pareri subiective. De obtinut se obtin toate la fel de usor. Eu am avut licenta de 7 si am facut upgrade la 10 acum vreun an.
Eu am windows 10 pro, si doar am un Gb in plus fata de tine, calculatorul ruleaza bine, problema este de la windows, nu-i prea bine optimizat, ramai la 7! Si eu imi fac downgrade la windows, trec la ultimate 7!
Pentru calculatorul tau nu prea merita (Nu spun ca am nu stiu ce calculator de gaming sau ceva de gen) pur si simplu, imi ocupa peste 2 Gb de Rami si deja merge mai greu, Fac upgrade la 8 Gb deoarece Windows 10 arata super, are foarte multe optiuni si... Nu stiu, pur si simplu, imi place la nebunie! Dar pana fac upgrade-ul trec la windows 7!
Apropo, am Intel quad core, 4 Gb ram! Windows 8.1 merge bine, n-are probleme!
Lool,kodrutz la ce te indruma... duce foarte bine pc-ul tau si w7, w8, 8.1 si 10...ai putea doar sa ii cureti registrii si el va merge mai ok daca nu te descurci sa il formatezi.
Salut! Depinde ce vrei sa faci cu windows-ul.Sa programezi, sa te joci jocuri sa stai pe net...
Sa stau pe net, sa ma joc, de astea.