| SoRiNaQo a întrebat:

Salutare,cum vad daca am trimis sau nu un mail de pe mail.yahoo.com? Adica am trimis de vreo 24 de ore un email si trebuia sa primesc un raspuns, iar eu nu stiu daca am trimis sau nu... Cum vad?

Răspuns Câştigător
| croissant a răspuns:

Buna de indata ce ai apasat pe send emailul a fost trimis. Nu poti afla daca aceea persoana a citit sau nu. Poti afla de indata ce iti raspunde. Sper ca te-am ajutat. O zi frumoasa iti urez

13 răspunsuri:
| MeAlex a răspuns:

Te uiti la "sent" acolo sunt alea trimise de tine.
fundabig grin

| MaDaLyNNNNNNN a răspuns:

Vezi pe mail.yahoo.com la "Sent" Este langa "SPAM" funda?

suntserios
| suntserios a răspuns:

Daca era o problema cu trimiterea mail ului primeai o notficare, daca la citit sau nu destinatarul nu ai de unde sa stii

H

| Flynn2001 a răspuns:

Intrii la mail-uri trimise! Funda, te rog?

Aha

Ahah

Dsadasdsa

| PooChai a răspuns:

Cauti la SENT in lista inbox drafts

| MaXxXxXxX1000 a răspuns:

La adresa ai grija poate fii @yahoo.uk
@yahoo.com
@yahoo.ro
spre ca te-am ajutat

| Lasxlo_Popa_1997 a răspuns:

Pai trimiti mailui si dai trimiter ori nu la citit sau nu stie sa trimita rolling on the floor))

| Eidriana a răspuns:

Ar trebui sa se fi salvat in folderul sent, dar depinde de setarile contului tau. De exemplu, mie nu mi le salveaza. Te poti uita si in drafts. Daca gasesti acolo poate nu s-a trimis, doar s-a salvat.
Dar se poate ca persoana caruia i-ai trimis sa fi primit mail-ul in spam si de aceea tu nu ai primit niciun raspuns.
Sper ca te-am ajutat! Succes!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Intri pe adresa de e-mail si in stanga ai mai multe foldere (inbox/drafts/sent/etc) selectezi "sent" si acolo vei vedea ce mailuri ai trimis si la ce data.