Buna! Poate fi din cuza browseru-lui pe care il folosesti sau chiar a windousu-lui.
Iti sugerez sa incerci un alt browser si daca tot asa face, ar trebui sa reinstalezi windows-ul.
Bafta!
Mi-am schimbat browserul iar acum cand ma conectez pe facebook imi scrie : Facebook Will Be Back Soon
Facebook is down for required maintenance right now, but you should be able to get back on within a few minutes. In the meantime, read more about why you're seeing this message. Thanks for your patience as we improve the site.
Chiar nu imi dau seama ce are. Mie imi merge,ca altfel putea fi pentru ca se fac iar modificari la interfata, dar asa habar nu am.
Mai am o idee, incearca sa setezi ora, data, anul pc-ului in cea de azi si incerca dupa sa vezi daca s-a schimbat ceva.
Succes!
O aveam pe cea de azi... dar nu stiu, tot nu merge.
Mai incearca ziua urmatoare.
Ce windows folosesti?
Windows XP.
Dar nu are nici o treaba. Pana azi totul a fost ok
Si eu, s-ar putea doarece la aceasta varianta de windows intalnesti foarte multe erori.
Chiar nu-mi dau seama ce are, asteapta pana mine, doar cu atat pot sa te sfatuiesc. : (
Ok, multumesc.
Nu ai pentru ce.
Am asteptat 24h si iar imi da acest mesaj : Facebook Will Be Back Soon Error. Ce sa fac ?
Pai,daca traduci in romana scrie:Facebook v-a reveni in curand.
Ai umblat la ceva stari, pe-acolo?
Nu am umblat acolo.
Pai atunci n-ai ce face.Nu mai ramane decat sa astepti, problema e de la ei.Asa imi pare si mie pe celalalt cont. x_x Ai putea sa ii contactezi, poate ei te vor putea ajuta cu mai multe detalii.
Bafta!