Detin un Laptop adus din afara Gateway NV79 si de ceva vreme incoace intampin probleme mari cu USB-urile.
Ce fel de probleme, mai exact:
*Ma aflu intr-o zona in centrul Bucurestiului unde, din pacate, nu am acces la internet prin cablu, deci, singura solutie care exista este sa stau pe un Stick mobil.
Orice stick de net introduc in laptop ori nu mi-l recunoaste ca New Hardwere, ori daca il recunoaste si reusesc sa ma conectez mi se deconecteaza dupa cateva minute,. in cazul in care nu imi pica traficul la 0 Kb/s si ramane asa ( adica nu mai pot intra pe net ca nu mi se face trafic).
Momentan eu detin un stick de la RDS, care, imi creaza foarte mari probleme.
Initial credeam ca este de vina chiar stickul, dar, l-am incercat pe alt laptop, tot din aceasta zona si merge perfect, fara sa cada traficul.
Apoi am incercat un stick de la Orange ( cu abonament de 25 Euro/luna), care pe alte laptopuri merge brici ( gen 1MB/s). mie ba nu mi se conecteaza...ba, la fel, imi cade traficul, neputand sa intru pe internet.
*O alta problema o mai intampin de la USB cand ma joc.eu, pe langa mousul pe care il am conectat la laptop, mai detin si o tastatura externa conectata la laptop si,. rare ori un cooler extern pentru racire.
In unele dati, cand ma joc, imi dispare tensiunea din tastatura si mouse...ca si cum nu ar mai fii conectate prin usb, pur si simplu se deconecteaza.
Ca sa le fac sa revina sa functioneze, trebuie sa scot mufa de usb si sa o reintroduc in usb.
As vrea sa stiu, va rog, cam care ar fi cauza problemelor mele., cum pot fii remediate.
As vrea totusi sa nu se ajunga la schimburi de usb sau reparatii ( as incerca mai mult pe baza de softwere, apoi, la nevoie ma duc si la un check de hardwere)
Pentru alte detalii va rog sa imi scrieti sa va raspund
Multumesc frumos si astept raspunsuri!
Pentru a răspunde la o întrebare trebuie să ai cont pe TPU.ro
Utilizatorii cu email-ul neconfirmat nu pot posta mai mult de 5 răspunsuri pe zi şi nu mai mult de 10 în total. Pentru a retrimite email-ul de confirmare click aici
Utilizatorul care a pus această întrebare te ignoră. Nu poţi să mai interacţionezi.
Utilizatorul care a pus această întrebare este în lista ta de utilizatori ignoraţi. Nu poţi să mai interacţionezi.
Utilizatorii avertizaţi nu pot posta mai mult de 5 răspunsuri pe zi.
Doreşti să urmăreşti această întrebare? Vei primi răspunsurile pe email.
Adaugă întrebarea la favorite
Doreşti să adaugi această întrebare la favorite?
Ce notă dai întrebării?
Înainte de a posta răspunsul, te rugăm să te asiguri că acesta nu încalcă regulamentul.
Nu ai introdus un răspuns!
Nu ai scris un răspuns pentru această întrebare, aşa că nu avem conţinut pe care să-l publicăm
Răspunsul este publicat...
Te rugăm să aştepţi ca răspunsul tău să fie trimis spre publicare.
Atenţie!
Succes!
Atenţie!
În răspunsul pe care vrei să îl postezi au fost găsite greşeli de scriere. Ele au fost corectate automat şi le poţi vedea marcate mai jos
Atenţie!
Eşti pe cale să postezi un mesaj care poate încuraja pirateria şi distribuţia ilegală de materiale pe internet. Legea nr. 8 din 1996, privind dreptul de autor şi drepturile conexe, a fost modificată semnificativ prin Legea nr. 285 din 2004, prin OUG nr. 123 din 2005, precum şi prin Legea nr. 329 din 2006, iar tu ai putea să te afli în situaţia de a le încălca acum.
În ipoteza unei acţiuni pe cale legală, TPU.ro este obligat să furnizeze IP-ul tău (3.138.102.202) şi restul datelor de identificare şi informaţiilor despre tine.
Atenţie!
Nu poţi posta acest răspuns pentru că linkul pe care l-ai inclus este suspicios, iar pe TPU pirateria nu este încurajată.
Te rugăm să nu faci referire la site-uri aflate în ilegalitate şi să nu postezi linkuri spre materiale postate pe internet fără respectarea drepturilor de autor (programe, jocuri, filme sau muzică piratată)
Nu poţi posta aceast răspuns la întrebarea aleasă!
Răspunsurile ce conţin cuvinte de genul pot fi postate doar la întrebări din categoria Dragoste şi Sex
Raportează răspunsul
Trebuie să fii logat ca să votezi
Pentru a evalua un răspuns trebuie să ai cont pe TPU.ro