Daca te doare stomacul ma insel ca iti vor veni problemele. Cum spui tu ca te doare si burta. daca te doare in jrul bricului e posibil sa ai parazitziii (stii tu viermishori ), dar daca te doare stomacul sa nu fie vreo gastrita ceva. ar fi bine sa mergi la un consult. Eu una nu cred ca iti vor veni problemele. Cand iti vin problemele te doare in partea dreapta jos. la ovare. e posibil chiar si in partea stanga. ai stari de somnolenta... dar nu te doare stomacul in nici un caz sprer cate-am ajutat
Nu vad de ce ar durea-o stomacul daca e constipata... te doare doar burta daca esti constipata. si inca ceva ...inainte sa criticati pe cineva in privinta gramaticii ar trebui sa va uitati la voi.
Stomacul nu are legatura cu ciclul...doar burta
desi depinde si de virsta ta
totusi poate fi si ceva serios asa ca mai bine adreseaza-te la cineva mai matur sau mergi la doctor
Pai stomacul te poate durea de la:
-ceva stricat
-viermi
-prea multe pastile.
Cand iti vine ciclul te doare mai jos, dar depinde de varsta si de starea ta.De exemplu pe mine nu m-a durut nimica.Pentru stomac, te sfatuiesc sa bei ceai de menta e foarte bun si gustos, iar pentru burta trebuie sa astepti(daca suporti), iar de nu te duci la medicul de familie sa-ti dea trimitere la spital.Sanatate mooolta!
Multumesc pentru raspunsuri! Am fost la un consult! Am avut ceva destul de grav daca am cazut si din picioare! Dar am fost dupa mult timp! Dar sa stiti burta tot ma doare!
Biancabibibianca întreabă:
roby223 întreabă: