| manna a întrebat:

Salutare dragii mei prieteni "virtuali" Am o intrebare mai haioasa care ma framinta de mult... Masina de spalat maninca ciorapi? happy pe bune deseori pun perechi si aproape mereu ii adun desperechiatihappy ppate stiti o metoda, ce sa fac sa nu-mi mai "pape" masina de spalat ciorapii? se accepta si raspunsuri haioase! happy pup si dispozitie sooperba va urez!

Răspuns Câştigător
| Roby67 a răspuns:

In afara de filtru uita-te si la garnitura de la usa, ca si acolo are masina de spalat o gura, si fa-o sa scuipe afara ciorapii (ai mei ii scuipa direct, zice ca put)
Bafta

13 răspunsuri:
Elianna
| Elianna a răspuns:

Inoada-i intre ei.Sau indeasa-i unul in altul.Se rasfira prin apa si cand ii aduni dupa ce s-au spalat nu-i imperechezi cum trebuie.

| Smile<33.! a răspuns:

In dreapta jos a masinii este ceva "capacel" ca sa zic asalaughing
deschidel s-ar putea ca ciorapeii sa fie acololaughing.
p.s.si eu am gasit acolo odata un cioraplaughing.

constantaproca
| constantaproca a răspuns:

Am patit si eu asa ceva, incearca sa desfaci filtru din partea de jos a masinii, acolo mi-a gasit un mester cativa ciorapi ce blocau evacuarea apei.

| Elena1234456 a răspuns:

Sa manance ciorapi laughing nu stiu, poate gusta putin.Incearca sa ii speli stransi, si sigur nu ii mai gasesti desprerecheati - dar nu stiu daca se spala la fel de bine happy.

| elena a răspuns:

Numara-i si cand ii pui la spalat si vei inlatura definitiv nelamurirea.

| Barajag a răspuns:

Baga prima tura ciorapii piciorului drept, piciorului din mijloc si apoi ciorapii piciorului stanglaughingAsa vei sta linistita ca nu se vor mai desperecheabig grinBafta!

Răspuns utilizator avertizat
ardnaxur1961
| ardnaxur1961 a răspuns:

Exista in comert un soi de saculet, dintr-un material cu multe gaurele, cu fermoar. Eu pun acolo chestiile mici (ciorapi, lenjerie etc) si nu le mai mananca masina. E foarte bun saculetul. L-am cumparat de la un magazin japonez din Mall-ul Auchan.

aqualuna
| aqualuna a răspuns:

Aveam mereu surprize de genul ăsta, am început să folosesc un săculeţ din plasă, în genul celor în care se vând cartofii şi de atunci maşina de spălat s-a lecuit de şosetofagie. Poţi să-l confecţionezi dintr-o bucată de perdea sau ceva asemănător.

| hax0r a răspuns:

Ciorapii se spala manual

SoftCristi
| SoftCristi a răspuns:

Pai daca masina mea de spalat facea asa... o mancam si eu pe ea pana acum!

Zbenguici
| Zbenguici a răspuns:

Se desperecheaza ciorapii ca si neuronii.
Anyway, capacelul la care se refereau doamnele de deasupra se refera la filtre. Curata-le!

| publicname a răspuns:

Daca ii este foame, da tongue
pup