| BadSirChaos a întrebat:

Salutare lume, am nevoie urgent de un program foarte bun de filmat, sa nu aud de fraps care daca filmezi 5 minute iti ocupa 10 GB si nici de Bandicam.

Răspuns Câştigător
| هوراس a răspuns:

Sony Vegas Pro, alegi tu orice versiune, eu recomand versiunea Pro 11 dacă nu ai un calculator bun, iar Pro 13 dacă ai măcar 8 GB RAM. Cu Sony Vegas Pro 11 (care îl am eu) filmez cu fraps vreo 15 minute, ocupă în jur de 14-15 GB și mi-l compresează la 500-600 de MB happy e foarte simplu, dai acolo pe "File", cauți opțiunea "Render As...", schimbi numele dacă vrei, schimbi folderul unde ți se va salva proiectul, și selectezi acolo "Windows Media Video V11 (*.wmv)", acolo selectezi calitatea (720p, 1080p etc) și după îi dai Render. Rendering-ul durează ceva timp, depinde de procesorul pe care îl ai happy dar calitatea rămâne aceeași happy dacă vrei ai mai putea încerca cu Adobe Premiere, dar acela (cel puțin pentru mine) este mai greu de folosit happy succes oricum.

| BadSirChaos explică (pentru هوراس):

Stiu si eu cum e cu rendaritu, eu ziceam program de filmat big grin

| هوراس a răspuns (pentru BadSirChaos):

Greșeala mea atunci happy filmezi cu Fraps sau Bandicam. Bandicam îți compresează videclipul, deci nu o să ocupe atât cât ocupă Fraps. eu folosesc Fraps, și rendez totul în Sony Vegas, nu mă deranjează că ocupă mult înainte de rendering, acuma depinde, poate ție nu îți convine să ocupe mult, așa că de aceea îți recomand să alegi fie Fraps fie Bandicam.

4 răspunsuri:
| BadSirChaos explică:

Da, foar ca sa stiti action! E cel mai bun si pentru editat si alte astea camtasia studio 8

| PodarAdrian a răspuns:

Miliris Action e cel mai bun