In primul rand costul de inchiriere al unui imobil este in directa legatura cu zona, zonele de centru sunt cu mult mai scumpe decat zonele de periferie
La costul de inchiriere se adauga evident costurile de intretinere
Logic, doar că eu am un unchi care sta in Timișoara, are un apartament cu trei camere, numai că are doi copii și nu avem loc toti, daca ar fi sa stau la rude. Pe scara lui este garsoniera de închiriat și as vrea sa vad daca proprietarul o poate pastra până în toamnă. Daca nu, am găsit și alte oferte destul de bune.
Eu la o garsoniera intr-un bloc familist am platit inainte in jur de 150 lei -200. cu tot cu curent ( eu aveam butelie care nu intra in banii astia) pentru o persoana eu nu cred ca platesti scump, mai ales daca nu prea stai pe acasa atunci clar nu cheltui mult curent, apa etc
Din pacate depinde de foarte multi factori. Mie imi place sa fie cald 25 de grade in casa sa stau in tricou si pantaloni scurti si iarna deci evident costa mai mult. O garsoniera cu multi pereti exteriori se raceste mai repede. Cere facturile si asa o sa vezi cam cat se cheltuie pe luna. Mult succes la facultate!
Nu exista un cost de intretinere universal, asta depinde de Tine-de cat consumi. Te poti uita pe contoarele de acasa cat consumi si poti calcula de acum.
Mulțumesc!
Eu stau la curte, la tara, avem încălzire cu lemne și apa vine din puțul din curte, avem un hidrofor, așa că nu plătim decât curentul electric.
Eu fac naveta până la Craiova, pentru că acolo merg la liceu. O sa mai întreb pe la cunoscuți. Eu nu consum foarte mult. Oricum, daca nu prea o sa stau pe acasă, o sa fiu plecata mai toată ziua, nici costurile nu cred că vor fi prea mari. Deci cam complicat. Știu că diferă, numai că aș vrea o estimație, sa mă incadrez in banii pe care o sa ii primesc de acasă. Mulțumesc mult!
anonim_4396 întreabă:
12346378 întreabă: