| tia_5547 a întrebat:

Salutare. ma duc la un majorat si am o dilema exista vreo regula adica daca nu am insotitor (iubitul) trebuie sa ma imbrac in alt ceva decat o rochita? va rog raspundeti (fundita )

Răspuns Câştigător
| whiterose26 a răspuns:

Buna.
Un majorat este o petrecere in cinstea cuiva.Te poti imbraca cum doresti tu.Sunt multe persoane care merg la majorate intr-o pereche de jeansi skinny si un maieu cu pietricele sau simplu si o pereche de platforme.
Tu iti poti asorta rochia cu o pereche de tocuri f frumoase, depinde de croiul si culoarea rochiei.
Eu iti recomand sa porti little black dress, deoarece este o rochie vesnic in voga si f frumoasa.De asemenea, daca doresti sa atragi mai mult atentia asupra ta, poti adopta stilul little red dress, alaturi de o poseta si o pereche de pantofi negri.
Iti doresc distractie placuta!:*

3 răspunsuri:
| Artemisia a răspuns:

Pai, dupa cat stiu eu, poti sa te imbraci cum vrei tu thinking

| AnnyXoxo a răspuns:

Nu! oh go on. Si eu am fost de curand la majoratul lu' varamea si am fost singura. nu a fost nici o problema. Am purtat o rochita scurta din dantela big grin.

| ionutza96 a răspuns:

Domnisoara:X, nu trebuie neaparat sa fi insotita, poti sa mergi pe cont propriuhappy. In legatura cu imbracamintea, ia-ti ceva in care sa te simti bine, dar sa fi si putin eleganta. Sper ca te-am ajutat!:X. distractie placuta:*. fundita?batting eyelashes