| Stefan_Bagdan_1985 a întrebat:

Salutare natiuneee! Am si eu o intrebare si in acelasi timp,nedumerire,si anume,daca iau de pe net un program anti keylogger,adica un program care identifica daca ai avea sau nu in pc-ul tau vreun Keylogger,acel program functioneaza ca si un antivirus? De ce intreb? fiindca am antivirus instalat in pc si nu vreau sa imi foloseasca resurse si antivirusul si anti-keylogger-ul,sau fiecare e cu treaba lui? Intelegeti ce zic? Si daca este eficient un program ca acesta,sau daca am antivirus,nu mai necesita instalarea un program asemanator? Stiti ce e ala un "keylogger", nu? Atunci cand handicapatii si retarzii, mai ales pustanii de 12-13 ani,aia grasi si care nu stiu ce e aia minge de fotbal si v-ati ascunselea,cum ne jucam noi cand eram mici,atunci ei se plictisesc,si ce zic!? Ia sa fac si eu un virus dinasta trojan,care sa bag la unu si la altu' in pc sa aflu si eu parolele omului,de messenger,si daca afla parola de messenger,afla si parola e-mail-ului,fiind aceeasi cu mess-ul,si daca afla parola e-mail-ului,afla toate parolele si id-urile de pe conturi pe care le are oricare pe diferite site-uri,cea ce mie mi s-a intamplat,deci aveti mare grija ce primiti in calculator de la persoane pe care nu le cunoasteti,sau care le cunoasteti de cateva zile sau saptamani si v-ati intalnit pe nu stiu ce site de socializare,si acum stau cu frica ca poate mai am keylogger-ul acela in pc,cu toate ca daca scanezi cu antivirusul si nu gaseste nimic,se zice ca e bine,dar cica sunt si unele pe care le iei gata facute pe net si nu mai trebuie decat sa il personalizezi tu,si care sunt foarte nedetectabile sub orice forma,dar el sigur e acolo,ascuns in nu-stiu-ce folder in pc-ul tau si atunci trebuie instalat windows-ul din nou,si pierzi tot ce ai avut in pc pana la momentul acela,si-ti dai cu caramida in piept cat de fraier ai fost ca ai primit fisiere de la tot felul de pusti care nu au ce face si care se dau drept ca vor sa te ajute cu nu stiu ce programel(cum am patit eu acum cateva zile,nici o saptamana)! Deci, aveti mare mare mare x10, grija sa nu patiti ca mine, ca e urat tare sentimentul cand stii ca acea persoana pe care nu o cunosti iti poate viola intimitatea si mai rau e ca nu stii daca il mai ai sau nu in pc..esti intr-o ceata urata,in fine,urat sentiment,cu toate ca poate nu ai cine stie ce pe e-mail, conturi de la cardul de salariu sau alte nebunii de ale fiecaruia! La parnaie cu ei, fratilor! V-as fii recunoscator daca mi-ati raspunde la intrebare cu seriozitate! Bineinteles "funda" de rigoare! Sanatate!

1 răspuns:
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Descarca si instaleaza Malwarebytes' Anti-Malware free, acesta detecteaza sigur si keyloggers. Il gasesti pe site-ul oficial, are interfata si in limba romana. Dupa instalare dai Actualizare si apoi Scanare completa si dupa aceea poti sterge keyloggers din Carantina (daca a gasit). Numai bine!