| onlym3 a întrebat:

Salutare,

Pentru cei care detin console ps3 si care au un habar:cele cu DATA CODE 1B in sus(practic cu anul de fabricatie ceva mai recent.) in viitor, pot fi modate?(stiu ca in prezent pot fi modate doar cele pana in 1A.

5 răspunsuri:
| dragos9234 a răspuns:

Salutari.
Scuze ca ma bag fara sa am un raspuns la intrebarea ta dar as vrea sa stiu daca se merita sa iti iei o consola?

| onlym3 explică (pentru dragos9234):

Absolut,in primul rand nu iti vei mai face griji ca jocul x nu iti merge pe calculator datorita cerintelor si nu o sa mai fi nevoit ca o data la 2 ani sa iti mai faci upgrade la vreo componenta(placa video, procesor etc) iar la console cu o singura investitie vei putea juca tot ce e nou pe setari high pe o perioada nedeterminata.
La console vei fi nevoit sa iti faci update la soft ca sa poti juca jocurile noi aparute si atata tot(update-ul e gratis!)

| dragos9234 a răspuns (pentru onlym3):

Ok,merci.
Chiar nu stiu daca sa imi iau o consola sau un galaxy s3/iphone 5.

| dragos9234 a răspuns (pentru dragos9234):

Sau eventual o tableta.

| onlym3 explică (pentru dragos9234):

Se merita o consola mai mult, eu detin HTC one x(ca s3, quad core etc) si am ajuns mai mult sa vorbesc la telefon, verific mailul si in rest sta mai mult pe birou si in plus de asta nu se compara gameplayul de la console cu gameplayul de la telefoane(plus ca bineinteles ca gasesti jocuri cele mai ok pe restul platformelor decat aplicatiile pe telefoane.)