anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salutare, prima oara cand intru pe acest site ca sa adresez o intrebare. Deci sunt amenintat de un tip, in seara asta le-a intrecut pe toate. A venit la mine la muncă lucrez la o sala de jocuri (sunt agent de pază). Respectivul a venit intr-o noapte si mi-a spus aşa: "sa iti pazesti spatele, ai noroc ca ai legitimatia aia la gât ca altfel iti dadeam 6-0" plus ca i povestea unui alt meltean care era cu el in gura mare ca nu trebuiesc iertat iar ăla ii zicea vrei sa ii dau eu vrei sa il tai eu?! Acum o sa zica cineva ca nu am sânge sa ii iau pe sus, dar mentionez ca nu fac asta deoarece imi afecteaza si pot sa imi pierd serviciu..candva eram si eu bataus. nu era sambata sa nu dobor pe vreunu pe la discoteca aburit de aeru alcoolului si pentru "faima" in anturaj..mentionez ca sunt fost component al lotului national de lupte sunt bine legat am 100 kg numa' muschi. Daca ar fi pe o scara de la 1 la 10 sa le rup capu' celor care m-au deranjat as fi undeva la 9. nu pentru ca sunt vreun periculos doar ca stiu sa ma bat..de vreo 3 ani m-am calmat am pus mana pe un job bun si vad altfel lucrurile. ideea e ca nu stiu ce sa fac?! am prieteni de toate categoriile:interlopi,bodyguarzi,bogati, sportivi, puscariasi, etc. Unii imi zic sa ii sparg cu bataia ca sa arat ce pot iar unii imi spun sa stau si sa astept sa faca el o miscare gresita..sa actionez pe cale legala sau sa mi pun prietenii mai cunoscutii ca fiind violenti sa stea un pic de vorbă cu el! Voi ce ati face acum sincer? a fost cineva in situatia mea?! vreau multe raspunsuri de la voi...

Răspuns Câştigător
| Adry05 a răspuns:

La prostu ala ii e frica si de frica incearca si el sa se dea mare macar prin cuvinte. Lasa-l si razi de el cat e de prost. In niciun caz nu te arata deranjat de ce zice, din contra, rade-i in nas si arata-i prin cuvinte si gesturi ca-ti e inferior.

4 răspunsuri:
Salontanul
| Salontanul a răspuns:

Inregistreaza-i pe telefon si daca intrec masura "rezolva-i"!

| Freya1 a răspuns:

Avand in vedere job-ul avand in vedere sportul si prieteni care ii ai si ce ai facut in trecut trebuie sa te astepti la deastea.Cum a mentionat cineva cand te mai ameninta inregistreazai iar daca vor actiona te aperi ca este legal. Daca continua cu amenintarile si sa te hartuiasca si te sti curat mergi la politie

| Swagmotherfuckers a răspuns:

Ai grija de tine în primul rand, de jobul tău și ignora-i, iar când o sa facă ei un pas greșit o sa îi,, arzi'', în sensul ca i ai prins, iar dacă continua cu amenințările, fa-te nevăzut o vreme ai grija de tine, și la final o sa fie bine, iar dacă nici asta nu merge atunci sincer nu știu ce ai mai putea face, de bătut zici ca i poți bate, dar o sa ai probleme cu legea sa nu mai zic de locu de munca, ce sa zic griji de tine man

| deeyou12 a răspuns:

El vede ca i-ti este frica pentru ca nu reactionzi cel mai bun sfat cauta foarte subtil o imbranceala in care poti sa il plesnesti ii dai o plma sa cada jos sau il strangi foarte puternic de gat asta sigur il face sa tremure