| purewater a întrebat:

Sunt unul dintre candidatii admisi la Universitatea Ovidius Constanta in cadrul facultatii de mate-info si as dori sa mi se confirme o informatie. Pe site-ul lor ( math.univ-ovidius.ro ) se specifica faptul ca inmatricularile se fac in 72 de ore (28-31 iulie) si ultima zi ar fi marti intre orele 9:00-12:00. Eu am diploma de bacalaureat in original depusa la Universitatea Bucuresti si abia maine (30 iulie) o pot ridica de acolo. Doamnele profesoare de la Ovidius mi-au spus la inscriere ca luni se vor incheia inmatricularile si m-au pus sa dau o declaratie precum ca voi aduce diploma in original pana in data de 30. Eu voi putea merge abia pe 31 la Constanta deoarece maine voi fi ocupat sa-mi ridic diploma de la Universitatea Bucuresti si vreau sa stiu daca este adevarata versiunea profesoarelor sau ceea ce spune site-ul facultatii. Am intrat la buget si nu vreau sa pierd acest loc. Va multumesc anticipat!

1 răspuns:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Trebuie sa suni la secretariat sa le explici problema. Sau poti duce o copie legalizata dupa diploma de bac si o adeverinta ca diploma este depusa la alta universitate. In general, solutia aceasta ultima este acceptata de facultati.