anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

acum o saptamana la mine in oras s-a deschis dedeman. Dar eu sunt un baiat cu dizabilitati si vreau sa ma angajez acolo, dar nu stiu daca un baiat ca mine cu dizabilitati s-a putut angaja la dedeman sau nu, astept raspunsuri.

8 răspunsuri:
| Daniel9988 a răspuns:

Dizabilitati in ce sens? Locomotorii sau cum?

| Xenoverse a răspuns (pentru Daniel9988):

Eu am handicap gradul 3, pot sa merg, sa vorbesc si nu ma doare nimic sunt sanatos tun.

| Daniel9988 a răspuns (pentru Xenoverse):

In acest context n-ai probleme.

| KronstadtResurrection a răspuns (pentru Xenoverse):

Atunci, cred ca n-ai vreun handicap. Esti doar un nesimtit care injura pe net (ti-am vazut replicile), bun de luat in suturi la locul de munca.
Te-as lua la firma unde lucrez, sa scot untul din tine. Little scum.

| Xenoverse a răspuns (pentru KronstadtResurrection):

Cine esti tu? sa vorbesti asa cu mine.

| Seijūrō a răspuns:

Salut
Păi în primul rând de ce nu ai putea. Adică e deschis recent ai toate șansele.Ai aici niște informați poate te ajută:
http://recrutare.dedeman.ro/home
Noroc,și multă sănătate.

Răspuns utilizator avertizat
| DedemanSuportClienti1992 a răspuns:

Buna ziua.
Va multumim pentru interesul manifestat fata de politica de angajari a companiei Dedeman.
Specificul activitatilor desfasurate in cadrul magazinelor noastre presupune actiuni de ridicare, manevrare fizica a mărfurilor si diverselor echipamente, lucru la inaltime, etc. Toate acestea implicând aptitudini fizice complete avizate de medicina muncii, precum si respectarea regulilor de securitate in munca. In consecinta, nu avem posturi adaptabile pentru persoanele cu dizabilitati.

Va multumim pentru intelegere.
O zi buna!
Echipa Dedeman.