| teociocoiu a întrebat:

Salutare TPU am mare nevoie de voi! De curand am prins cateva cd-uri cu diferite windows-uri iar eu am zis ca sa le copii si la mine in pc ca sa le am pentru cand imi fac rost de cateva cd-uri...Am facut rost de cd-uri iar cu nero am inceput sa inscriptionez cd-urile cand sa vad daca vreau sa imi instalez un windows din unul din cd-uri nu mi se boota cd am inceput sa investighez cu atentie biosul cap-coada iar cineva mi-a zis ca trebuia sa le bootez din programul nero si mia explicat cum am incercat sa fac dar in zadar am inceput sa caut tutoriale si alte minuni pe tutorile si am priceput ca fisierele respective trebuie sa fie in format iso! Acum ce rugaminte am la voi spuneti-mi un program pentru a face imagine iso ca am 4 iso-uri copiate dar nici unul nu il pot face bootabil daca nu e in format iso plss ofer funda.:-x

Răspuns Câştigător
| alexmircescu13 a răspuns:

Merge si cu Nero, dar tebuie sa faci imaginea cd-ului pe care apoi o inscriptionezi (arzi) pe un cd gol. Nero iti face imagine. nrg. Daca vrei sa faci. iso descarca Ashampoo Burner care e gratuit si iti face treaba foarte bine. Oricare dintre ele folosesti, daca faci imaginea unui cd bootabil, va rezulta un cd bootabil, fara discutie. Succes!

1 răspuns:
| Ioan_Adrian_1995 a răspuns:

Faci imagine windwos-ului prin daemon tools apoi dai copy cd/dvd dar nu prin nero express ci prin nero burning room! sper ca ti-am fost de folos! funda? si nu poti face cd cu windows bootablil daca nu e in format iso. funda?