| CristianTK a întrebat:

Salutare TPU, am o mica problema.
Doresc sa-mi achizitionez un telefon care este destul de scump.

Problema e urmatoarea, la cata tiganie e in Romania, iar sistemul nu isi face mereu treaba...

Imi este frica sa nu-mi dea cineva in cap cu ceva (a patit un prieten, a fost batut ca nu a vrut sa dea telefonul la doi tigani). Pana la urma telefonul il recuperez (sau nu), dar doresc sa imi dati un sfat in legatura cu "apararea".

Multumesc!

3 răspunsuri:
| OoBunnyoO a răspuns:

Intotdeauna va exista riscul asta cu tehnologia foarte scumpa.
Sfatul meu ar fi sa te limitezi la un telefon cu un pret mediu ori un pic peste preturile medii. Daca nu ai nevoie de un telefon perfomant din motive profesionale, de exemplu, si vrei sa il achizitionezi doar pentru ca arata misto, nu cred ca se merita. Pana la urma scopul unui telefon este sa ii contactezi pe ceilalti. Daca poti folosi Internetul, poti pune niste jocuri pe el care sa mearga ok este suficient. Din punctul meu de vedere un telefon nu are nevoie de mai mult. Si in niciun caz nu cred ca se merita sa iei un telefon foarte scump dar pe care ti-ar fi mereu frica sa il scoti din buzunar. In momentul ala chiar nu isi mai merita banii.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Depinde in ce mediu traiesti, si nu cred ca e cazul sa generalizezi teama de a purta un telefon scump, atata vreme cat unele femei poarta lanturi mult mai scumpe decat un banal telefon pe care cred ca doar visezi ca o sa-l cumperi.

| LaChatte a răspuns:

Ai grija sa nu te plimbi noaptea cu el la indemana si nici nu te du prin locurile prin care sunt tigani!