Daca nu ai dat date reale, e cam greu sa tii minte chestiile alea.Precis asta e cauza.Dar uite id-l meu:eaglewatch01, si miine eu sint liber dai un add si discutam sa vedem ce e de facut si daca se mai poate face ceva.
Fa un cont alternativ si cu ajutorul lui iti recuperezi vechiul cont, dupa care pe cel nou poti sa-l lasi acolo la dospit.O sa fie bun in cazul in care mai ratacesti ceva.
Nu este singura mea adresa de e-mail.Eu as vrea sa o recuperez pe aceea cu ajutorul la alta dar numai ca nu stiu cum.Imi zicea "alternative email" am scris cealalta adresa de e-mail a mea si spune ca nu aceasta este adresa mea de e-mail alternativa. Some help?
Da,trebuie sa selectezi adresa alternativa ca fiind cea principala. Apoi sa faci cererea de recuperare cont vechi la yahoo. urmezi pasii ce iti apar acolo si o sa se rezolve, dar v-a dura vreo doua trei zile pina cind vei primi confirmarea de la ei.Iti vor pune si atunci niste intrebari parca.Ai sa te descurci.Nu-ti pot da detalii exacte pentru ca e cam mult timp de cand am patit-o si eu asa.
Ajung la niste intrebari de data de nastere tara si etc etc. eu alea cand mi-am facut contul nu sunt sigur ca sunt cele reale si probabil de asta nu pot.Cand selectez alta adresa imi zice ca nu este cea corecta. Daca ai vrea sa imi lasi un id de messenger as fi recunoscator.Multumesc!
Daca nu ai dat date reale, e cam greu sa tii minte chestiile alea.Precis asta e cauza.Dar uite id-l meu:eaglewatch01, si miine eu sint liber dai un add si discutam sa vedem ce e de facut si daca se mai poate face ceva.