Blue Screen of Death poate aparea de la mai multe cauze. Drivere instalate prost, Ram "rupt", winsowsul este ori obosit ori CD-ul de pa care l-ai bagat este zgariat, etc.
De obicei este greu sa rezolvi asa ceva si eu am dat peste el ceea ce m-a dus la schimarea placi de baza si a procesorului. Sper la tine sa nu fie nevoie, iti recomand sa reinstalezi winsowsul (recomand un alt windows poate o fi de la el) si driverele instalate corect, dupa fiecare instalare finalizata de driver reseteaza PC-ul. Bafta!
P.S: mai asteapta opini eu spun din experienta mea poate alti au alte solutii.
La hardware nu are ce sa fie de vina,poate decat la software
am lasat PC-ul aprins pe youtube si cand am dat click mi-a aparut ecranu albastru,eram speriat cand am vazut,PC nou sa aiba Blue Screen,e PC-ul nou-nout nu are cum,iti si garantez cu mana pe mouse ca PC-ul e nou-nout, l-am cumparat de la Flanco deci la partea Hardware nu ai ce sa ii reprosezi, poate la partea software, am incercat cu avast-ul sa vad vreo problema, Eset-ul mi-a zis ca sunt 49 de probleme in C iar in D vreo 46, nu stiu in care antivirus sa cred
Blue screen se numeste si se datoreaza:
1)O piesa hardware defecta
2)Windowsu e de vina si imi da dea blue screen dupa ce ma jucam 2 ore la el, un reset la windows dar sa nu fie copiat.
Frate ia-ti un Windows calumea, acesta pe care il folosesti este stricat. Daca zici ca PC-ul este nou. Iar dupa instalarea noului windows ai grija la instalarea driverelor si gata nu o sa mai ai probleme.