Din propia experienta (sunt fata, am vorbit timp de 4 luni cu un baiat pe internet si urma sa ne cunoastem), tin sa iti spun ca si eu eram in aceeasi situatie ca tine. Cand am ajuns la locul intalnirii [ma imbracasem decent, blugi lungi, un maieu fara decolteu (nici pana la gat sus dar nici sa arat sutienul) si o geaca peste], am ajuns, i-am dat doi pupici pe obraz si l-am salutat. Nu stateam la 10 km de el,dar nici foarte apropiata, adica,normal,ca " prieteni ". Am vorbit despre teme banale,scoala,ce fac parintii, cum ti-a parut prima impresie, etc., si asa am inceput sa ne deschidem unul fata de celalalt, sa radem impreuna, pana a urmat primul sarut (timid, iti dai seama!), dar dupa primul sarut parea ca si cum ne-am fi cunoscut de o viata. Sper ca te-am ajutat cu povestea mea, si sa iei ce e bun din ea!
e firesc sa ai emotzii dar fi tu insutzi, nu juca teatru
la intalnire ii intinzi tu mana pentru salut si atat, restul vine de la sine
Sunt baiat.Si imi place sa se vorbeasca despre mine.Fal sa iti povestasca ceva interesant despre trecutului, amuzant.Cand platesti ridicate si spune-i ca platesti tu desi el nu o sa te lase, tu insisti si tot el va plati.Sau daca e un zgarcit veti palti jumate-jumate.Cand va plimbati sau emrgeti undeva apropiete cat mai mult de el, o sa ii dai emotii si o sa vrea sa se comporte cat mai bine.Cand va asezati si vorbiti stai cat mai aproape. Funda?
Cel mai important este sa fii tu insuti! Nu trebuie sa fii deloc timida, vorbeste cu el fara emotii si lasa lucrurile se decurga de la sine.
anonim_4396 întreabă: