Pai ar fi bine sa te spovedesti pentru ca ma gandesc ca ti s-au adunat multe pacate pana la varsta asta.
Am 21 de ani si nu m-am spovedit deloc.cred in dumnezeu, am credinta cat de cat nu vai sa ma rog in fiecare seara nu stiu daca e pacat dar odata o sa ma duc dar mi-e rusine.adica mi se pare un lucru rusinos personal nu-mi sta in caracter
Eu nu m-am mai spovedit de ceva vreme.
Ma tot gandesc, fac calcule , oare ar fi bine sa devin ateu?
Nu este nici un pacat.Foarte bine ai facut.Da-i dracu de preoti.Bani,bani,bani,alceva nu stiu.Nu-i mai satura dracu.
Foarte rau gandesti...gandeste-te este totusi pentru binele Bisericii.
Ce biserica? Mai aud pe unii ca au dat bani la biserica.Biserica este o cladire.Cum sa-i dai bani? Au dat bani preotului.
Preotii sunt niste oameni foarte bogati care cer bani de la saraci.Ei au averi, palate, masini de lux si cer bani de la saraci.Ai vazut mai demult la stiri ca mai multi preoti nu au vrut sa boteze un copil pentru ca parintii nu aveau bani sa plateasca?
Cu sute de ani in urma reprezentantii bisericii omorau oameni, ii ardeau pe rug.Niste criminali.Papa de la Roma este un criminal la fel ca Obama, Putin, Merkel...
Il mai vad la televizor si pe preafericitul nu stiu cum il chema, biserica mamii lui.
Cum adica pentru binele bisericii? Nu cumva vroiai sa spui al meu? As fi recunoscator daca mi-ai explica.
Adica vrei sa spui pentru binele popilor cu burdihane mari care conduc masini care costa de 3 ori cat apartamentele noastre
Tie nu o sa iti ceara niciun ban, asa ca poti sa mergi linistit sa te spovedesti.
Pai nu este,, pacat,, atata timp cat nu ai facut mari pacate dar este totusi bine sa te spovedesti totusi odata si odata
denisaa_4298 întreabă: