| Claudiu120719 a întrebat:

Salutare TPU, am si eu o problema.
Acum doua zile "cu 2-3ore inainte iesisem de pe skype" si m-am apucat sa downloadez un joc,toate bune si frumoase am vazut ca nu imi place asa ca l-am sters.
Faza cudata este ca dupa ce am vrut sa intru pe skype (dupa ce stersasem jocul) nu mi-a mai mers,am incercat:
-reinstalarea
-resintalari skype versiuni mai vechi
-stergerea defintiva skype si resintalarea

Nimic nu a mers,ba mai mult daca am skype activat imi merge pc foarte dar foarte lent, iar daca dau sa vad fereastra skype (cu prietenii, profilul meu etc) doar daca am noroc mi-o va arata intr-o 1ora daca nu stau si dau restaturi la pc

Daca cineva s-a confruntat cu asa ceva rog sa lase raspuns si sa zica el ce a facut pentru a scapa de aceasta "problema"?
sau
Daca cineva are solutii cum sa rezolv aceasta "problema" v-as ruga sa le postati.

Si desigur o sa dau funda celui care m-a ajutat.

3 răspunsuri:
| CVane a răspuns:

Probabil virusii, descarca Malwarebytes, un antivirus free bun, dai un scan si probabil vei scapa de probleme, descarca si Ccleaner si dai un scan, STERGE tot ce tine'a de jocul ala si skype.

| Claudiu120719 explică (pentru CVane):

Ccleaner folosesc de 1an si sunt multumit de el, tocmai cu ccleaner am scapat de skype mereu, o sa incerc si cu Malwarebytes desi am scanat si cu avast care nah nu e cine stie ce antivirus doar sa fie acolo >_

| pisicuta123456789 a răspuns:

O vai