| Fck99 a întrebat:

Salutare TPU, daca a venit un colet la posta trebuie sa il ridic neaparat in ziua in care a venit? Are ceva daca mai intarzii 2-3 zile?

Răspuns Câştigător
andreia67
| andreia67 a răspuns:

In ziua in care vine si in cele 2 zile LUCRATOARE care ii urmeaza il poti ridica fara cost suplimentar. Din a 3-a zi platesti taxa de magazinaj (aprox. 1 leu/zi). Dupa 10 zile CALENDARISTICE de la sosire coletul pleaca inapoi la expeditor. Tot ce ti-am spus este tiparit pe spatele avizului primit de la posta in cutia postala la sosirea coletului.

6 răspunsuri:
| Florinaf a răspuns:

Parcă ai timp 5 zile să îl ridici, dacă nu, o sa îl returneze.Dar nu este nicio problemă dacă nu îl ridici exact in ziua în care ajunge.

| Frank51 a răspuns:

Il tin cateva zile la posta, i se adauga ceva taxe de inmagazinare, deci cu cat il iei mai repede cu atat mai bine.

| Gabriel_Ianis_2000 a răspuns:

Mu trebuie sa fii neaparat prezent acolo in aceeași zi

| SnowWw a răspuns:

Timp de 5 zile comanda sta la posta, daca nu ajungi in 5 zile o sa fie returnat coletul dar cred ca dupa cateva zile o sa iti adauge ceva taxe.

| tudyrudarel a răspuns:

In Spania ai la dispozitie 5 zile.....nu stiu cum e in Romania, dar cred ca la fel

Salontanul
| Salontanul a răspuns:

Andreia67 a dat cel mai bun raspuns. ti-l tin 3 zile, etc. Merita funda. Ceilalti sunt pe langa subiect. De altfel poti sa verfici si singur pe pagina web a Postei Romane: http://bit.ly/2D17ldp