| Yrynella a întrebat:

ma ajuta si pe mùine cineva cu vreun sfat?! degraba e ziua prietenului meu care implineste 20 de ani si as vrea inainte de a-i da cadoul sa-i fac o gluma ceva de genul : sa-i dau un biberon impachetat ceva intr-i cutie frumoasa, cine are vreo idee buna? Ofer funda pentru cel mai bun rs! O zi buna!

4 răspunsuri:
| rainbowgarden a răspuns:

Pai...daca prietenul tau are simtul umorului atunci poti exagera putin. Poti sa ii pui intr-o cutie mare, frumos impachetata un biberon si un scutec pentru adulti+o caciulita de aia pentru bebelusilaughing.Si dupa ce le vede ai putea sa ii rogi prietenii sa il faca sa se imbrace su scutecul si sa isi puna restul accesoriilortonguelaughing...Bafta!

| Eveeee a răspuns:

Am ew. de ex ii dai biberonul intr-o cutie frumos impachetata si o cutie de ciocolata dar goala, sau ii faci untort frumos cu lumanare cu nr 2 si ii spui ca nu au mai avut 0. ew asa as face iar dupam aia i-as da un cadou superr ceva semnificativ ceva ce siia dorit din totddeauna sau ceva legat de pasiunea lui happy sperr ca te-am ajutat big hug

| Vladimir03 a răspuns:

Da, genial daca se poate pune-i o tuica de pruna in beberon rolling on the floor

| tgirl a răspuns:

Biberoanele se dau la majorat, la 20 de ani nu se mai practica.sau cine stie, depinde de personalitatea prietenului tauhappy

Daca vrei sa-i faci o gluma cumpara-i o scrumiera perversa sau ceva de genul happy men like it!