Dă-i in puii mei de jegosi hapsâni calici nenorociți avari calici hapsâni ursuzi care au sânge rece de criminali te-ar înjungia pe la spate!
Hai gata cu otrava de pe capul tău!
Cerele bani imprumut să vezi cum fug toți!
Si te faci că nu mai ai ce să discuți cu ei că nu ți-au dat 5000 euro împrumut te faci că ești zebzec dobitoc si că ai luat-o razna și nu te mai lași induplecat de cât dacă acum îti dau 5000 euro degeaba moca așa ca să ai și tu bani alfel nu mai vrei să ii mai vezi că aruci cu toporul după ei! și le scoți urmele cu târnăcopul!
Ti-am rezolvat problema!
Nu mai vorbi cu el, schimba-ti numarul de telefon si nu i-l da. Evita-l si gata. Zi-i ca nu mai aveti ce vorbi niciodata daca zice ceva. E simplu. Si eu am tinut in casa o lipitoare dar nu era chiar in halul asta. L-am dat afara din casa, l-am blocat pe WhatsApp si gata. Fiecare cu viata lui.
Cel mai bine, din punctul meu de vedere, este să îi spui și lui toate lucrurile acestea, tot ce ți-a făcut și că nu mai vrei sa aibă de-a face cu tine niciodată. Nu îi mai da bani și eventual cere-i banii înapoi (sincer, cred că sunt șanse slabe să îi mai recuperezi, la cum l-ai descris nu cred că ți va da). Dar așa îl poți face să te evite și să te lase în pace, că sigur când va auzi că are ceva de dat o să fugă de tine că de dracu.
Și încearcă să eviți prietenii comuni pe care îi ai cu omul ăsta, dacă poți, că sa nu mai fi nevoit să auzi/dai de el.
Eu asta aș face, dar tu faci cum crezi, asta e doar un sfat.
Succes, sper să scapi de el cât mai curând!
stefanst2312 întreabă: