| Ragalie_Vali_1986 a întrebat:

..

-Nu vreau sa radeti de mine dar nu inteleg matematica nici la geometrie nu ma descurc Si daca spun profei de mate ca nu inteleg ma ajuta dar imi este rusine fiind ca, colegii mei rad de mine... imi zic ca sunt praf Nu mai vreau sa rada + ca imi place de o fata desteapta din clasa mea si nu vreau sa stie ca sunt chiar asa de praf. Ajutati-ma nu stiu ce sa fac? Apropo sunt clasa a 7 a ( Vll ) nu am un meditator Trec acu a Vlll iar eu nu pot face nimic sunt varza pur si simplu! Va rog dati-mi idei ce sa fac? Dau funda

Răspuns Câştigător
| Nitu_Andrei_Valentin_1995 a răspuns:

Pentru Problema cu matematica-Du-te si intreaba Profa,de aia e acolo, sa te ajute sa intelegi, explica-i frumos acolo ce nu intelegi
-Treaba cu colegii in primul rand iti o opinie personala, de ce ar rade de tine, daca ati fost impreuna 7 ani ati facut probabil niste relatii de prietenie,si chiar daca rad de tine inseamna ca nu au fost niciodata prietenii tai si sunt niste falsi, si daca in pauza se intampla sa zica ca esti praf la mate, zile ca si eu sunt praf la ceva
-Si treaba cu fata, daca te place si ea inapoi nu te place pentru ca sti sau nu matematica, te asigur de asta

| Ragalie_Vali_1986 explică (pentru Nitu_Andrei_Valentin_1995):

Multumesc. Chiar m-ai ajutat sa inteleg putin din faza cu mate dar si cu colegii si prietena... Parca dintr-o data mi s-au schimbt planurile... Multumesc!

| Ragalie_Vali_1986 explică (pentru Nitu_Andrei_Valentin_1995):

Multumesc... m-ai ajutat sa inteleg faza cu prietenii si prietena si cu profa cred ca o sa discut in particular. multumesc!

3 răspunsuri:
| xanadu a răspuns:

Ca sa inveti si sa intelegi mai bine matematica, incearca aplicatia Mate10 Gimnaziu pentru telefoane mobile. Contine lectiile cu exemple, la fel cum sunt predate la scoala. Dupa fiecare zi cauti in aplicatie lectia de zi si o studiezi si de acolo, eu iti doresc succes!

Aplicatia o gasesti la adresa http://www.edu10.ro/mate10-gimnaziu.html