Pasiune ilegala, ca presupun ca nu ai acte pentru pusca aia... ca doar e "antica"
Ca să-ți răspund la întrebare, Da, am acte la ea și când zic antica fac referire ca nu este prevazut pentru luneta! Data viitoare pot veni cu un răspuns nu doar sa faci un com la întrebări…
"Ca să-ți răspund la întrebare, Da, am acte la ea și când zic antica fac referire ca nu este prevazut pentru luneta! Data viitoare pot veni cu un răspuns nu doar sa faci un com la întrebări…"
in continuare am 2-3 problemute mici da' rele de musca, cu "intrebarea" si raspunsul tau
1. sa i-o spui lu' Mutu' ca ai acte, poate boul ala fotbalist te crede, eu nu, e NUMAI cuvantul tau, si atat
2. vrei sa pui luneata pe o arma existenta... CHIAR DACA AI ACTE, TOT E ILEGAL, si nu e doar ilegal, E ILEGAL CU SPUME, legile din tara asta, sunt DRACONIC anti-arme, la nivelul ca daca vine hotul peste tine, la tine in casa, si tu scoti arma de vanatoare si il impusti in picior, esti pasibil de parnaie, pentru ca ai autorizatie de arma NUMAI PENTRU VANATOARE, nu pentru auto aparare
iar tu, in mod ABSOLUT EVIDENT, VREI SA SCHIMBI DESTINATIA UNEI ARME LETALE
3. esti strainez?!? sau doar handicapat la, limba romana?
ca nu prea stii limba romana, omiti cuvinte cum ar fi:
"fac referire ca nu este", corect e "fac referire LA FAPTUL ca nu este"
scrii cuvinte ne-personalizate:
"referire ca nu este prevazut pentru luneta"
corect este "referire ca nu este prevazuta pentru luneta"
sau
"Data viitoare pot veni cu un răspuns nu doar sa faci un com la întrebări"
corect e: "Data viitoare poti veni cu un răspuns nu doar sa faci un com la întrebări"
sau mai rau, folosesti prescurtari, ABSOLUT IMBECILE, care nu exista in romana:
"Data viitoare pot veni cu un răspuns nu doar sa faci un com la întrebări"
"un com" este portul serial de la PC, corect este "un comentariu"
iar daca nu esti strainez, atunci, unde ai invatat limba romana? la coada vacii?!?
0. dupa cum vezi, sunt foarte multi care stiu ce e aia sina weaver si cum sa faci o improvizatie, toti avem pusti in tara asta si toti ne-am pus problema (existentiala) cum sa improvizam sa ii punem luneata, asa ca asa de multe raspunsuri ca nu am timp sa citesc... ba nu, stai, eu sunt SINGURUL care am avut chef sa iti raspund...
la o... INTREBARE ASA DE CLAR ABERANTA
lasa-o balta dude, sincer lasa-o balta
PS sa nu ma ierti, am kinuit INTENTIONAT cuvantul "luneata", deci nu stiu sa scriu corect romaneste, NU?!?
brb, ma duc sa imi iau sabie cu luneata